Haldun Üstünel ASY'de gönülleri fethetti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray Ali Sami Yen'in kapanış maçında Beypazarı Şeker'i mağlup edip Sami Yen'e galibiyetle veda ederken, tribünlerin sevgilisi Haldun Üstünel maçı davet edildiği numaralı tribündeki yerinde değil, Kapalı Tribünde ultrAslan ile birlikte seyretti ve gönülleri bir kez daha fethetti.. İŞTE DETAYLAR!..

Galatasaray taraftarının bir zamanlar göz bebeği olan Adnan Polat, Ali Sami Yen'e veda gecesinde konuşmasını yaparken ıslıklanırken, Polat tarafından harcanan isimlerden biri olan Haldun Üstünel bir kez daha taraftarın gönlünü fethetti..

haldun_ustunel_samiyen_son_mac_01.jpg

haldun_ustunel_samiyen_son_mac_02.jpg

Maçı davet edildiği numaralı tribünden değil, kapalı tribünden seyreden Üstünel, uzun bir aradan sonra geldiği Ali Sami Yen'de taraftarlarca büyük bir sevgi ile karşılandı..

Üstünel'in tribüne girdiği andan itibaren kapalı tribünde izdiham yaşandı.. Taraftarlar dakikalarca Üstünel'i ayakta alkışladı..

(TURKSPOR.NET ÖZEL)

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben bu TSn yi hiç ama hiç sevmiyorum. İkidebir Adnan polata saydırıyorlar.. geçen gün de yok açılış ve kapanış için o kadar para harcanırmıymış. Utanmasalar açılış yapmaya ne gerek var diyecekler.. TSN yapı itibariyle çok seviyesiz buluyorum özellikle editörleri ağıza alınmayacak kelimeleri yazmaktan hiç ama hiç utanmıyorlar..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Adamına göre muamele yaptıklarından ben seviyorum orayı. :)

Bu arada Haldun'u özledik yahu.

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ben bu TSn yi hiç ama hiç sevmiyorum. İkidebir Adnan polata saydırıyorlar.. geçen gün de yok açılış ve kapanış için o kadar para harcanırmıymış. Utanmasalar açılış yapmaya ne gerek var diyecekler.. TSN yapı itibariyle çok seviyesiz buluyorum özellikle editörleri ağıza alınmayacak kelimeleri yazmaktan hiç ama hiç utanmıyorlar..

Hislerime tercüman olmuşsun. Eski açıkta çıkan kavgayı bile Adnan Polat'a bağladılar. Tamam eleştiri yapılır da hep suçlu yönetim, vurun Polat'a tarzı hiç hoş değil...

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Adnan polatın hataları vardır, olur, olacaktır. Yani Gsnin bugünkü durumunu sadece ona paha etmek ne kadar doğrudur işte orasını düşünmek lazım.. Sonuçta Haldun Üstüneli bu camiaya kazandıran da o..

Tsn konusunda ise arasıra yine ne sallmışlşar diye giriyorum ve her girdiğimde nefret ediyorum o siteden. Galatasaraylı falan değil onlar beşiktaşı, feneri savunup her zaman Gs ye vuruyorlar..