Hala iphone 5s alınır mı?

1997Rasit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar yakın zamanda lg g4 ümü çaldılar ve 1500 lira düzeyinde param var şu an en mantıklı gelen iphone 5s ekranı biraz küçük ama yapacak birşey yok
iphone 5s i önerir misiniz? yeni yüksek grafikli oyunları kaldırır mı? ve 16 gb rom yeterli olur mu? birde film ve dizi izlemeyi severim (hiç iphone kullanmadım) o yüzden telefona atmada sıkıntı olur mu? yorumlarınızı bekliyorum.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Geçmiş olsun.Dostum g4 den buna geçmek biraz sıkıntı çıkarır ekran kamera ve şarjda ancak emin ol senin telefonundan stabil çalışıyor gibi bişey ayrıca parmak izi olayı çok güzel. Senin dediklerine gelirsek 2-3 sene rahat idare eder bu cihaz şarj sıkıntı ona göre powerbank'de bakabilirsin. Oyunlarda sıkıntı çıkarmaz zannetmiyorum.Ayrıca film atılıyor da 16 gb rom yetmez. Yani anlıyacağın 1500 sınıfında en stabil cihaz kamerada üzmez ama ekran küçük batarya sıkıntı.

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
öncelikle çok geçmiş olsun, iphone 5s iyi bir cihaz kasası iyi ekranı iyi lakin g4'den sonra alınacak cihaz mı? orası tartışılır yüksek grafikli oyunlar ve film izlemek için 4inch'lik bir ekran yeterli değil 16gb hafıza sizin kullanımınızla alakalı bunu en iyi sizin bilmeniz gerekir, özetle ben olsam başka seçeneklere yönelirdim iyi forumlar.

1997Rasit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçmiş olsun.Dostum g4 den buna geçmek biraz sıkıntı çıkarır ekran kamera ve şarjda ancak emin ol senin telefonundan stabil çalışıyor gibi bişey ayrıca parmak izi olayı çok güzel. Senin dediklerine gelirsek 2-3 sene rahat idare eder bu cihaz şarj sıkıntı ona göre powerbank'de bakabilirsin. Oyunlarda sıkıntı çıkarmaz zannetmiyorum.Ayrıca film atılıyor da 16 gb rom yetmez. Yani anlıyacağın 1500 sınıfında en stabil cihaz kamerada üzmez ama ekran küçük batarya sıkıntı.
saolasın kullanılabilir hadızası sanırım 12gb birde ios güncellemeleri gelirse daha aşağı bir hafıza kalıyor sanırım bu icloud veya diğer bulut uygulamalarıyla alan genişletilemez mi?

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
saolasın kullanılabilir hadızası sanırım 12gb birde ios güncellemeleri gelirse daha aşağı bir hafıza kalıyor sanırım bu icloud veya diğer bulut uygulamalarıyla alan genişletilemez mi?
İcloud 5gb veriyor arttırmak için para istiyor ama google drive 15gb veriyor

1997Rasit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle çok geçmiş olsun, iphone 5s iyi bir cihaz kasası iyi ekranı iyi lakin g4'den sonra alınacak cihaz mı? orası tartışılır yüksek grafikli oyunlar ve film izlemek için 4inch'lik bir ekran yeterli değil 16gb hafıza sizin kullanımınızla alakalı bunu en iyi sizin bilmeniz gerekir, özetle ben olsam başka seçeneklere yönelirdim iyi forumlar.
saolasın başka seçenekler derken bi kaç örnek verebilir misiniz?
ben g4 de 32gb lik hafıza kartı kullanıyordum kendi hafızası ve hafıza kartı doluydu fakat çok boş uygulamalar ve fazlasıyla hd film vardı. bunda galiba 12 gb kullanılabilir alan var icloud gibi uygulamalarla genişletilemez mi?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İcloud 5gb veriyor arttırmak için para istiyor ama google drive 15gb veriyor
Verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkür ediyorum. size bir sorum daha olucak kullanmışsanız biliyorsunuzduz müzik dinlemeyi çok severim kulaklık kalitesi nasıl?

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Hafıza ile ilgili bir alıntı yaptım tavsiye olarak z3 compact,zenfone2

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
merhaba arkadaşlar yakın zamanda lg g4 ümü çaldılar ve 1500 lira düzeyinde param var şu an en mantıklı gelen iphone 5s ekranı biraz küçük ama yapacak birşey yok
iphone 5s i önerir misiniz? yeni yüksek grafikli oyunları kaldırır mı? ve 16 gb rom yeterli olur mu? birde film ve dizi izlemeyi severim (hiç iphone kullanmadım) o yüzden telefona atmada sıkıntı olur mu? yorumlarınızı bekliyorum.
Sen en iyisi o paraya tekrar bir G4 al.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Yazın 2200-2300 arasına iPhone6 bulabilirsin tabi kampanyaları yakalaman gerekecek. Ama bence bu fiyata G4 gerçekten çok iyi, şuan ki cihazımı almamış olsam yeni cihaz alacak olsam bu fiyata kesnilikle G4 tercihim olurdu.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
İphone 6 alma bence dostum. Kasa ve ekran sıkıntı ara model diye olabilir ha ekran 5s'den bence tek fark ekran ve batarya

1997Rasit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazın 2200-2300 arasına iPhone6 bulabilirsin tabi kampanyaları yakalaman gerekecek. Ama bence bu fiyata G4 gerçekten çok iyi, şuan ki cihazımı almamış olsam yeni cihaz alacak olsam bu fiyata kesnilikle G4 tercihim olurdu.
şimdi çaldırmış olduğum bi telefonun aynısını almak bana garip geliyor bir telefona (2000+1550) bu parayı vermişim gibi geliyo :'

iphone 6 16gb kliksada 2350₺ seviyesinde yazın kliksada 2000 seviyesinde bulucağımı düşünüyorum ozamanda bütçemi o seviyeye çıkarırım ama yaza kadar telefonsuz durabilir miyim bilmiyorum :D

İphone 6 alma bence dostum. Kasa ve ekran sıkıntı ara model diye olabilir ha ekran 5s'den bence tek fark ekran ve batarya
anladım kasa sorununu biliyorum kuzenim kullanıyordu ekranın sol tarafı yukarı çıktı (düşürme felan olmadı) ama bayiye götürüp yenisini aldı

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
şimdi çaldırmış olduğum bi telefonun aynısını almak bana garip geliyor bir telefona (2000+1550) bu parayı vermişim gibi geliyo :'

iphone 6 16gb kliksada 2350₺ seviyesinde yazın kliksada 2000 seviyesinde bulucağımı düşünüyorum ozamanda bütçemi o seviyeye çıkarırım ama yaza kadar telefonsuz durabilir miyim bilmiyorum :D

anladım kasa sorununu biliyorum kuzenim kullanıyordu ekranın sol tarafı yukarı çıktı (düşürme felan olmadı) ama bayiye götürüp yenisini aldı
Yani 5s al veya para biriktir 6s al veya hiç yoktan 1500 liraya g4 bulunuyor.

1997Rasit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hafıza ile ilgili bir alıntı yaptım tavsiye olarak z3 compact,zenfone2
önerilerinden dolayı teşekkür ederim. fakat sevmediğim markalardan örnek verdin :D sony nin z2 den sonrasını sevmiyorum asus bana göre lg çakması bir marka saösungun ise (touchwiz) arayüzünü sevmiyorum htc lg apple gibi markaları seviyorum fakat lg harici diğer markalrın telefonları çıktığı fiyattan fazla düşmüyor. iphone 6 yı önermiyorlar 6s diyicem oda fazla kaçar :D başka önerilerin olursa sevinirim iyi akşamlar

Yani 5s al veya para biriktir 6s al veya hiç yoktan 1500 liraya g4 bulunuyor.
yorumun için teşekkürler sizce 6s in yazın fiyatı ne olur?

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
önerilerinden dolayı teşekkür ederim. fakat sevmediğim markalardan örnek verdin :D sony nin z2 den sonrasını sevmiyorum asus bana göre lg çakması bir marka saösungun ise (touchwiz) arayüzünü sevmiyorum htc lg apple gibi markaları seviyorum fakat lg harici diğer markalrın telefonları çıktığı fiyattan fazla düşmüyor. iphone 6 yı önermiyorlar 6s diyicem oda fazla kaçar :D başka önerilerin olursa sevinirim iyi akşamlar

yorumun için teşekkürler sizce 6s in yazın fiyatı ne olur?

Düşmez boşuna bekleme bazı mağazalar ara sıra 2800'e falan düşürür. Başkada olmaz .

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Fiyatı yazın düşer şuan 2800'e kadar bulunabiliyor, 2600 e filan bulursun.

1997Rasit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Düşmez boşuna bekleme bazı mağazalar ara sıra 2800'e falan düşürür. Başkada olmaz .
şuan kliksa da 2779 lira yazın kliksada 2500 seviyelerinde olabilir peki 6s nasıl? lg g4 le kıyaslarsanız güzel olur. :D

Fiyatı yazın düşer şuan 2800'e kadar bulunabiliyor, 2600 e filan bulursun.
yorumların için teşekkürler peki 6s ile g4 ü kıyaslarsan hangisi daha iyi neden?

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Ya 1500 e o alınmaz artık git xperia m5 TT 175 vs birşey al derim

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar;

Oncelikle gecmis olsun.

Lg g4 den memnunmuydunuz? Eger cevabiniz evet ise iphone 5s' e gecmenize gerek yok. Cunku kliksa'da lg g4 1550 tl. Ben 5s yerine gene g4 almanizi tavsiye ederim. Ekran kamera gibi konularda g4 cok iyi bir cihaz.

Yok ben illa iphone alcam diyorsan 5s guzel akici calisan bir cihaz. Parmak izi okuyucu falan var. Ama inan pil cok kotu. Soyle ardabi bakiyom 5s kullanan ardaslarin cihazlarina yarim saat webde dolasiyorum haber falan okuyom sarj %2-3 azaliyor hemen. Ayrica yas olarak da 5s yaslandi artik. Genede siz bilirsiniz. Bu aralar fiyati dustu diye herkes 5s e sariyor ama dustugu fiyat 1500 tl. Yani az bi para degil.