Hakkınız helâl edin.Ve Yazıklar olsun General Mobile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erhan49
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
General Mobile Discovery almasına sebep olduğum kimseler hakkını helâl etsin.Cihazı farkında olmadan gereğinden fazla överek insanları yanlış yönlendirmiş olabilirim:crying:
Yazılım desteği son derece kötü olmasına rağmen bu rüzgara ben dahil binlerce insan nasıl kapıldı anlamıyorum.Ben root ettirip farklı bir rom kurdurdum telefona ama imkanı olmayanlar ne yapacak? General Mobile vereceği ^^hata düzeltme^^ güncellemelerini beklemek zorundalar.Yazıklar olsun General Mobile

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
geçmiş olsun benimde babam güncelleme yapmış telefon yavaşladı diye bana söyledi bende jellybean romuna geri döndüm şimdi eskisi gibi kullanıyor.

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
geçmiş olsun benimde babam güncelleme yapmış telefon yavaşladı diye bana söyledi bende jellybean romuna geri döndüm şimdi eskisi gibi kullanıyor.

Jelly bean sürümü daha stabildi doğru. Demem o ki bu tarz çin in tahtakale üretimi olan 3.sınıf telefonlarına para vermemeliyiz.

MrGrey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yanli arkadaslar, discivery satilirken s3 onun iki kati fiyattaydi. Bir cok insan bu firma sayesinde akilli telefonla tanisti. Ve i zamanin ciddi anlamda f~p telefonuydu. Cihaza laf soylemeniz anlamsiz, ama telpa nin yaptigi yazilim hatalarini hep beraber elestirelim

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Senin bu mesajından sonra tıpkı HTC nin ceosunu görevden aldıkları gibi. General Mobile in ceosunu da görevden alırlar belki

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
türk malı diye başka firmaya fason yaptırmıyor muydu ne bekliyordunuz

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
hiç içimden gelmemişti gm önermek önermeyin da çöp o çöp.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Android pişmanlıktır diye konuyu kapatıyorum :lol:

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Android pişmanlıktır diye konuyu kapatıyorum :lol:
Android pişmanlık değil lenovo Xiaomi ve hTC harici android üreticileri pişmanlık.

Ve General Mobile'a gelince.

Bence Discovery için kitkat bile fazlaydı.

Discovery elite'a da güncelleme gelirse tam olacak.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Android pişmanlık değil lenovo Xiaomi ve hTC harici android üreticileri pişmanlık.

Ve General Mobile'a gelince.

Bence Discovery için kitkat bile fazlaydı.

Discovery elite'a da güncelleme gelirse tam olacak.
Hacı bu hatice fanlığı nedir sendeki? Ben sony kullanıyorum gayet memnunum mesela nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun benim adıma? Veya lg kullanan arkadaşlar adına?
Ayrıca hatice eşşek yüküyle fiyat çekiyor .ok attığınız sony bile bu kadar fiyat çekmiyor bi zahmet 2500 lira verip memnun kalın ama demi? Mesele az parayla memnun kalmak olay bu.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Hacı bu hatice fanlığı nedir sendeki? Ben sony kullanıyorum gayet memnunum mesela nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun benim adıma?
Ayrıca hatice eşşek yüküyle fiyat çekiyor .ok attığınız sony bile bu kadar fiyat çekmiyor bi zahmet 2500 lira verip memnun kalın ama demi? Mesele az parayla memnun kalmak olay bu.

samsung iyi sayılır göçertince odin ile iki üç tıkla uyuyan güzeli uyandırabiliyorsun gt-s5360 deney farem oluyor dark tatile gittiyoksa onda deneyler devam edicekti...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bence telefonları kötülemek aşırı derecede saçma bişey. Birde kullanmadıysan cabası!

Mesela ben Turkcell T50 kullanıyorum şimdi biri çıkıp derki operatör telefonu alınmaz, kötü telefon, özellikleri düşük vs..

Ama ben seviyorum. Çünkü ihtiyaçlarımı karşılıyor ve beni hiç yarı yolda bırakmadı. Ama mesela hiç htc kullanmadım. Şimdi gelsem burda htc kötü felan desem ne kadar doğru olur. Ben t50 kullanıyorum beni yarı yolda bırakmadı ve benim için iyi cihaz. Başkaıs için kötüyse napalım kullandınmı diye sorarlar adama.

Bu arada "..pişmanlıktır, ..kötüdür" diye geçiştirmetin, sebebinide yazın, inanalım ;)

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Sonuçta güncelleme yapınca kanatlanıp uçmuyor telefon en hızlı haliyle kalsın benim tabletim kitkat mesela 5.0 gelse niye güncelliyim ne özellik kazanacak şuan hızlı çatır çatır çalışıyor.Telefonum s1 eskiden güncelleme diye custom rom kuruyordum 4.4 mesela telefona bir artı katmıyor ki şuan 2.3.6 da gene WhatsApp çalışıyor instagram çalışıyor swarm çalışıyor demem şuki discoveriniz jellybeande kalsın biz onu hep hızlı hatırlayalım :)

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sonuçta güncelleme yapınca kanatlanıp uçmuyor telefon en hızlı haliyle kalsın benim tabletim kitkat mesela 5.0 gelse niye güncelliyim ne özellik kazanacak şuan hızlı çatır çatır çalışıyor.Telefonum s1 eskiden güncelleme diye custom rom kuruyordum 4.4 mesela telefona bir artı katmıyor ki şuan 2.3.6 da gene WhatsApp çalışıyor instagram çalışıyor swarm çalışıyor demem şuki discoveriniz jellybeande kalsın biz onu hep hızlı hatırlayalım :)

Bazı güncellemeler uçurur cihazı ama g.m.discovery e verilen güncelleme cihazı uçurumdan aşağı attı😁 Android sürüm güncellemeleri genel olarak cihazları performans açısından uçurmaya yöneliktir,mesela ram kullanımında azalış sağlamak,mesaj,rehber,arama kaydı gibi cihazın öz uygulamarının açılışını maksimum hızda olmasını sağlamak.Kamera ve diğer uygulamaların optimizasyonunu vb şeyleri iyileştirmeyi sağlar.G.mobile discovery bir güncelleme verdi ama nr güncelleme! Kameranın flaşını açma kapama alanı gitti sadece auto seçeneği vardı ki bu rezalettir.Güncelleme önemlidir ama güncelleme vermek için verenler vermesinler gerçekten cihazdaki sorunları tespit edip ona göre güncelleme versinler de millet de verdiği paranın karşılığını alabilsin.