Hakkımızı savunalım ama küfürle değil!

Bu konuyu okuyanlar

doesluck

Müdavim
Katılım
11 Haziran 2008
Mesajlar
1,196
Reaksiyon puanı
1
Puanları
38
Sevgili Galatasaray'lı kardeşlerim, ağabeylerim;


Hepiniz medyada son günlerde üzerimize oynanan oyunların farkındasınızdır. Özellikle yayıncı kuruluş cephesi beni hayretler içinde bıraktı. Neredeyse futbolcunun yanağındaki sakalın rengini görecek kadar hassas olan bu kuruluşumuz, nedense Ümit Karan’ın hakeme küfür etmediğini söyleyemedi ya da söylemedi.

Kaptanımız hakeme küfürden 2 maç ceza aldı aynı BJK li Zapo gibi. Türkiye'de eyyamcılık yine aldı başını gidiyor. Federasyonumuzda Ümit'in küfür etmediğini biliyor, yan hakemin yalanı üzerinden ceza veriyor. Hakeme küfür etmenin cezası sizce 2 maç mıdır? Sert hareketten direk kırmızı 2 maç ceza alır. Hakeme küfür etmek çok daha fazlasını gerektirir. Ama yan hakemin kişisel kompleksi yüzünden oyundan atılan kaptanımıza fazla cezayı veremediler. Bu yüzden de BJK Lİ Zapo'da aynı cezayla kurtardı.

Bu tür yaklaşımlar futbolumuza zarar vermektedir. Ortada fol yok yumurta yokken sporcumuza iftira ederek oyundan attır, ama görüntülerde öyle bir şey yok. Her ne hikmetse yayıncımız öyle bir şey olmadığını söylemiyor.​
GS-BJK maçında haklı kırmızı kart gördüğü halde Delgado'nun İngilizce söylediğini herkese sorduk dudak okuttuk diyen Sayın Toroğlu'nun burada gıkı bile çıkmıyor. Anlamak mümkün değil. Delgado'nun oyundan haklı olarak atılmasını da haftalarca tartışanlar, kaptanımızın haksız yere atılmasını 2 satırla geçiştirmeye çalışmaktalar.

Allah'tan Sayın Büyüka orada objektifliğini kullanıyor da balans ayarını biraz yapabiliyor. Lincoln'ü rakip futbolculara açıkça hedef gösteren de aynı kişi değilmiydi? Neymiş efendim neden topu sektirmiş. Futbol topu zaten seker arkadaşlar, sekmeseydi buz hokeyine benzerdi!

Şimdi bizlerin uyanık ve bilinçli olma zamanımız. Lütfen hakkımızı sonuna kadar savunalım ama küfürle değil; küfür sahamızın kapatılmasına sebep olmak üzeredir. Sevgili tarafsız medyamız zaten başladı azar azar gaz vermeye sahamız kapansın diye.

Herkes biliyor bu takımın engellenmezse şampiyon olacağını. Kazara birde UEFA finali gibi bir şeyde hesapladığından tarafsız medyamız şimdiden önlem almaya başladılar!!! Tahmin ediyorum ki uykuları kaçmaya başlamıştır şimdiden.

Takımımıza desteği hiç bir zaman esirgemeden sonuna kadar yanlarında olmalı, yenilsek bile alkışlamalıyız. Zira bize mutluluğu da O aslanlarımız yaşattı, yaşatacak. Lütfen küfür edip kendimize zarar vermekten kaçınalım.​
Tüm Galatasaray'lılara ve aklı selim olan sporseverlere kucak dolusu sevgiler.​

Emre ÇAĞRI




ultrAslan
 

hta1905

Müdavim
Katılım
22 Mart 2008
Mesajlar
2,439
Reaksiyon puanı
1
Puanları
38
Erman Toroğlu adlı şahıs Türkiye'deki en büyük Galatasaray düşmanlarındandır.O yüzden onun Galatasaray için ak dediği şey,%99 karadır.Bu sene medyanın yarattığı teknik direktör,yönetim,kaptanlık,sakatlık krizlerine de bir tarafımızla gülüp geçtik.UEFA Finali'ni Kadıköy'de kazanırsak,Kadıköy sarı-kırmızıya boyanacak ve muhtemelen Fenerbahçe stadını değiştirecek.Çünkü 2000 yılında Kopenhag'da aldığımız kupayı henüz hazmedemediler,bu acıyı kaldırmazlar.
 

antilove

Müdavim
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
3,580
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
ben 20 yaşındayım 3-4 defa maça gittim
süper lig ve 2.lig maçlarına
en küçüğünden en büyüğüne istisnasız herkes küfür ediyor kendi tuttuğu takımın oyuncuları da dahil
 

RosenRood65

Doçent
Katılım
2 Ocak 2009
Mesajlar
808
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Küfürsüz Maç ,Tuzsuz Çorba gibidir.(Acı Ama Gercek)
 

malatya

Müdavim
Katılım
2 Aralık 2007
Mesajlar
2,183
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
Yaş
39
arkadaşımızın yazısına katılıyorum.hakkımızı başka şekilde kapatmak lazım.küfürle maç olmaz arkadaş başka şekilde karşı takım baskı altına alınamazmı?onun bunun anasına bacısına sövüp ne zevk alıyolar anlamıyom..mehmet yıldız gibi küfür ederek hakkımızı savunmayalım.
 

antilove

Müdavim
Katılım
7 Ocak 2009
Mesajlar
3,580
Reaksiyon puanı
11
Puanları
0
Küfürsüz Maç ,Tuzsuz Çorba gibidir.(Acı Ama Gercek)
ben sana hiç katılmıyorum
sahadaki futbolcunun yerine kendini koy yada hakemin yerine
annesi yada eşi maç izlemeye gelmiş bir futbolcunun
bütün tribün senin ananı avradını ......... diye bağırsa sen o an ne düşünürdün?:excl:
 
Üst