Gerçek. İmac 2017 incelemesini izleBu fotoğraf gerçek mi? Montaj mı?Ekli dosyayı görüntüle 28450
Bu fotoğraf gerçek mi?
Gerçek
Neye cevap verdiğime dikkat et.
Adam Ramazan sohbeti yapıp cumaya gidiyor yav1. Si adam hristiyan olsa bile müslümanlara saygısızlık göremedim ben
2. Si + ve - işaretleri var haç işareti göremedim.
Neye cevap verdiğime dikkat et.
Soru fotoğraf gerçek mi?
Cevap:Gerçek
Artı ile haçı ayiramayacak kadar gerizekalı değilim haç alttan uzun olur
Bence bu tür bi konuyu açmadan önce haç işaretini araştırmalıydınız. Öncelikle + haç işareti değildir haç işaretinin anlamı(hristiyanlığa göre)hz.isa nın ellerinden bağlanarak asılmasının sembolüdür aynı resimdeki gibiEkli dosyayı görüntüle 28454 yani buda demek oluyor ki haç işaretinin üst kısmı gözle fark edilecek kadar küçüktür (aynı insan vücudu gibi)
Şimdi siz benide hristiyan yaparsınız yanlış anlaşılmasın elhamdülillah müslümanım
Kardeş adresini versene ülkücü ocakları ile sana ziyarete gelip çayını içmek istiyoruz.Bence bu tür bi konuyu açmadan önce haç işaretini araştırmalıydınız. Öncelikle + haç işareti değildir haç işaretinin anlamı(hristiyanlığa göre)hz.isa nın ellerinden bağlanarak asılmasının sembolüdür aynı resimdeki gibiEkli dosyayı görüntüle 28454 yani buda demek oluyor ki haç işaretinin üst kısmı gözle fark edilecek kadar küçüktür (aynı insan vücudu gibi)
Şimdi siz benide hristiyan yaparsınız yanlış anlaşılmasın elhamdülillah müslümanım
[emoji23][emoji23][emoji23]Kardeş adresini versene ülkücü ocakları ile sana ziyarete gelip çayını içmek istiyoruz.
Hakkı Abi konuyu çok güzel açıklamış.
Senin işin gücün yokmu? Ben müslüman değilim. Hadi ne diyeceksin şimdi? İnsanların ne giydiği, hangi dinde olduğu seni ilgilendirmez. hatta profil fotoğrafımı1 senedir değiştirmiyorum haç yapacağım bakalım ona bişey diyebilecekmisin. Seni ilgilendirmez. Ne kadar sinirlendim ya.Bu fotoğraf gerçek mi? Montaj mı?Ekli dosyayı görüntüle 28450
La sen Hristiyan mıydın ? Geçen cumanız mübarek olsun diyen sen değil miydin? YAnlış mı hatırlıyorum?Senin işin gücün yokmu? Ben müslüman değilim. Hadi ne diyeceksin şimdi? İnsanların ne giydiği, hangi dinde olduğu seni ilgilendirmez. hatta profil fotoğrafımı1 senedir değiştirmiyorum haç yapacağım bakalım ona bişey diyebilecekmisin. Seni ilgilendirmez. Ne kadar sinirlendim ya.
Ekli dosyayı görüntüle 28460
Elhamdülillah müslümanım çok şükür. Arkadaşa bir tepki. Buna da konu açsın hadi.La sen Hristiyan mıydın ? Geçen cumanız mübarek olsun diyen sen değil miydin? YAnlış mı hatırlıyorum?
Lan olm delimisin nesinElhamdülillah müslümanım çok şükür. Arkadaşa bir tepki. Buna da konu açsın hadi.
Bıktım usandım artık çevremde de böyle insanlar var. Bir yere kadar sabrediyorsun sonrası pert...Lan olm delimisin nesin![]()