Enginmurat
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 28
Evet arkadaşlar doğru duydunuz. Hakkı Alkan'a nasıl ulaşabilirim? Onunla bir konu hakkında görüşeceğim. Bana yol gösterirseniz sevinirim...
https://forum.shiftdelete.net/members/hakki-alkan.2/Evet arkadaşlar doğru duydunuz. Hakkı Alkan'a nasıl ulaşabilirim? Onunla bir konu hakkında görüşeceğim. Bana yol gösterirseniz sevinirim...
Online ulaşabileceğim bir adres yok mu?Ofis adresi : Google Haritalar
Söz konusu forum içerisinde bizler onu temsil ediyoruz, eğer çözebileceğimiz bir durum varsa lütfen bizlere bildiriniz. Çözemeceğimiz bir durum olursa zaten kendisi ile bire bir görüşerek halledebiliriz.Online ulaşabileceğim bir adres yok mu?
Şimdi bu forumun diğer forumlardan farklı olması için bir fikrim var kardeşim. Bunu kendim uygulayacaktım ama vazgeçtim. Bilindiği gibi birçok forum siteleri var. Bu forumun diğer sitelerden farklı olması için bir önerim olacaktır kendisine. Şöyle özelliklerde olsa bu site çok iyi olurdu diye. Örnek verecek olursak. Speech to text, sesli soru cevap vs daha bir çok önerim olacak kendisine forum ve Shiftdelete.Net hakkında. Kendisi ile yüz yüze görüşebilirsek çok iyi olur ama ben yurt dışındayım şuanda. Bu yüzden nerden ulaşabilirim diye bir konu açmak durumunda kaldım...Söz konusu forum içerisinde bizler onu temsil ediyoruz, eğer çözebileceğimiz bir durum varsa lütfen bizlere bildiriniz. Çözemeceğimiz bir durum olursa zaten kendisi ile bire bir görüşerek halledebiliriz.
Sorunuz nedir?
Ben şuanda Bulgaristan'da tatildeyim. Kendisi ile yüz yüze görüşme fırsatımız olmaya bilir ama mutlaka kendisine ulaşmam gerek. Kendisi senelerdir takip ediyorum ve daha iyi yerlere gelmesini istiyorum bu yüzden önerilerim olacaktır kendisine.Yurt dışında neredesiniz, sürekli kendiside yurtdışına çıkmak zorunda kalıyor. Önümüzde ki hafta içerisinde sanırım Londra'da olacak.
Ofisle nasıl iletisime geçebilirim?O zaman dediğim gibi ofis ile iletişime geçip randevu alabilirsiniz.
Alay edici davranışını rapor ettimBeni de bağlayın, prezidınt prezidıntıyım
Rapor ettim sizin alay edici davranisiniziBeni de bağlayın, prezidınt prezidıntıyım