Hakkı Alkan'a nasıl ulaşabilirim ?

Enginmurat

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Evet arkadaşlar doğru duydunuz. Hakkı Alkan'a nasıl ulaşabilirim? Onunla bir konu hakkında görüşeceğim. Bana yol gösterirseniz sevinirim...

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Evet arkadaşlar doğru duydunuz. Hakkı Alkan'a nasıl ulaşabilirim? Onunla bir konu hakkında görüşeceğim. Bana yol gösterirseniz sevinirim...
https://forum.shiftdelete.net/members/hakki-alkan.2/
Konuşma başlat kısmından bir başlangıç yapabilirsin (=

KamtariR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,897
Beni de bağlayın, prezidınt prezidıntıyım

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Online ulaşabileceğim bir adres yok mu?
Söz konusu forum içerisinde bizler onu temsil ediyoruz, eğer çözebileceğimiz bir durum varsa lütfen bizlere bildiriniz. Çözemeceğimiz bir durum olursa zaten kendisi ile bire bir görüşerek halledebiliriz.

Sorunuz nedir?

Enginmurat

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Söz konusu forum içerisinde bizler onu temsil ediyoruz, eğer çözebileceğimiz bir durum varsa lütfen bizlere bildiriniz. Çözemeceğimiz bir durum olursa zaten kendisi ile bire bir görüşerek halledebiliriz.

Sorunuz nedir?
Şimdi bu forumun diğer forumlardan farklı olması için bir fikrim var kardeşim. Bunu kendim uygulayacaktım ama vazgeçtim. Bilindiği gibi birçok forum siteleri var. Bu forumun diğer sitelerden farklı olması için bir önerim olacaktır kendisine. Şöyle özelliklerde olsa bu site çok iyi olurdu diye. Örnek verecek olursak. Speech to text, sesli soru cevap vs daha bir çok önerim olacak kendisine forum ve Shiftdelete.Net hakkında. Kendisi ile yüz yüze görüşebilirsek çok iyi olur ama ben yurt dışındayım şuanda. Bu yüzden nerden ulaşabilirim diye bir konu açmak durumunda kaldım...

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Yurt dışında neredesiniz, sürekli kendiside yurtdışına çıkmak zorunda kalıyor. Önümüzde ki hafta içerisinde sanırım Londra'da olacak.

Enginmurat

Asistan
Reaksiyon puanı
28
Yurt dışında neredesiniz, sürekli kendiside yurtdışına çıkmak zorunda kalıyor. Önümüzde ki hafta içerisinde sanırım Londra'da olacak.
Ben şuanda Bulgaristan'da tatildeyim. Kendisi ile yüz yüze görüşme fırsatımız olmaya bilir ama mutlaka kendisine ulaşmam gerek. Kendisi senelerdir takip ediyorum ve daha iyi yerlere gelmesini istiyorum bu yüzden önerilerim olacaktır kendisine.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Bence çok gereksiz olurdu sesli konuşma özelliği.

Ben onaylamıyorum. Kedini farklı hissediyorsan yalnız başına farkını ortaya koymalısın.
Yani forum aç ve söylediğin özelliği foruma ekle.