Hakan'ın yerine Gudjohnsen!

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
7_213128_gudjon2800.jpg

Hakan Şükür'e jübile önerecek olan yönetim, forvette doğacak açığı 1.85'lik golcü ile doldurmayı hedefliyor.
23.5.2008

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Kral'dan doğacak boşluğu iyi bir golcü ile doldurmayı hedefleyen sarı-kırmızılı yönetimin Fatih Tekke'nin ardından Barcelona'lı Eidur Gudjohnsen'i listesine aldığı öğrenildi. 30 yaşında ve 1.85 boyundaki İzlandalı futbolcu için menajerler aracılığı ile nabız yoklandığı bildirildi.

BARÇA'DA MÜZMİN YEDEK

Hava hakimiyeti ve güçlü fiziği ile tanınan Gudjohnsen, Bolton Wanderers'ta parladı. 2000 yılında 5.7 milyon sterlin karşılığında Chelsea'ye, buradan da 2005-06 sezonunda Barcelona'ya transfer oldu. Katalan ekibinde sakatlıklar nedeniyle bekleneni veremeyen 30 yaşındaki yıldız, bonservisi uygun bir fiyata çekilirse alınacak.

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&articleID=108003&CatId=32

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
tek kelimeyle klas bir oyuncu. eğer Galatasaray alabilirse çok büyük transfer olur :)
tabi sakatlıktan kurtulup form tutması da lazım , ama gelirse form tutar hazırlık kampında ve hazırlık maçlarında.

haber için teşekkürler ridvan1452 (A)

not: kusura bakma diğer açtığın konuda biraz mesaj kirliliğine sebep oldum affola.

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bende bizim Nmss zannettim Hakan'ın yerine denilince (:

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
maxxdump dedi ki:
tek kelimeyle klas bir oyuncu. eğer Galatasaray alabilirse çok büyük transfer olur :)
tabi sakatlıktan kurtulup form tutması da lazım , ama gelirse form tutar hazırlık kampında ve hazırlık maçlarında.

haber için teşekkürler ridvan1452 (A)

not: kusura bakma diğer açtığın konuda biraz mesaj kirliliğine sebep oldum affola.

bisey olmaz canın saolsun