Hakan Şükür: 1 oyum var o da...

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hakan Şükür: 1 oyum var o da...

Türk futbolunun ve Galatasaray'ın unutulmaz futbolcusu Hakan Şükür, sarı-kırmızılı kulüpte yapılacak olan başkanlık seçiminde oyunu Adnan Polat'a vermeyeceğini açıkladı.

Saba Tümer'in, CNN Türk'te yayınlanan "Saba Tümer'le bu gece" programına konuk olan eski futbolcu, Galatasaray Kulübü'nde Şubat ayında yapılacak olan başkanlık seçimiyle ilgili olarak, "Benim 1 oyum var. Onu da kime vermeyeceğim belli" diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon sonunda Galatasaray'dan gönderilen ve futbolu bırakmak zorunda kalan Şükür, Adnan Polat ve yönetimine üstü kapalı sitem ederek, "Babam çok koyu Fenerbahçelidir. Ben Galatasaray'da oynadığım dönemde Galatasaray'ı tutuyordu ama bana son yapılanlardan sonra yeniden Fenerbahçeli oldu." dedi.

SABA TÜMER'DEN YİNE O SORU

Programın sunucusu Saba Tümer, daha önce Rıdvan Dilmen'e sorduğu "Kaç yaşında milli oldun" sorusunu Hakan Şükür'e de yönellti ve ilginç bir cevap aldı.

İzleyicilerden gelen elektronik postaları okuyan ve seyircilerin ısrarla sormasını istediği "Kaç yaşında milli oldun" sorunu soran Tümer, "Buna Rıdvan abi cevap versin. O güzel cevaplıyor." cevabını aldı. Saba Tümer ve Hakan Şükür bu muhabbet üzerine kahkahalara boğuldu.

"GALATASARAYLI ÖLECEĞİM"

Fenerbahçe'nin sembol isimlerinden Bülent Uygun ile kan kardeşi olduğunu söyleyen Hakan Şükür, "Çocukluğumdan beri Galatasaraylıydım, öyle de öleceğim." dedi.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
inş. bir gün başkan olarak ta görürüz

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
inş. bir gün başkan olarak ta görürüz

İnşallah. Adam haklı Neden versin adnan polat'a oy Adnan polat'ın yönetimin tek kötü yanı bu eski futbolculara yapılan haksızlıklar Doğru düzgün hiç biri jübile yapılmadan gitti...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
İnşallah. Adam haklı Neden versin adnan polat'a oy Adnan polat'ın yönetimin tek kötü yanı bu eski futbolculara yapılan haksızlıklar Doğru düzgün hiç biri jübile yapılmadan gitti...

iyide
yaşı gelen futbolculara jübile teklif edildi.. oyuncu oynayacağım daha dedi..
ama takıma girecek kapasitesi kalmışmıydı..
hayır.
Avrupadan örnekler var fakat 34-35 yaşına gelen takımlarınsimge futbolcuları çıkıyor takır takır oynuyor..

Hakan Şükür'ün Galatasaraya hizmetlerini sıralamaya bu forum yetmez ama takımdan uzaklaştırılma sebebinin yaşlılık filan olmadığını zannediyorum..

birde Hakan Şükür'e sormak istiyorum , acaba Galatasaray son 10 yılda yönetilebilmişmi...
Adnan Polat ve ekibi şuan Galatasaray için fırsattır..
ve onların yanında olmak her Galatasaraylının görevi olmalı :)

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Hakan Şükür Diyorum başka birşey demiyorum....

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
iyide
yaşı gelen futbolculara jübile teklif edildi.. oyuncu oynayacağım daha dedi..
ama takıma girecek kapasitesi kalmışmıydı..
hayır.
Avrupadan örnekler var fakat 34-35 yaşına gelen takımlarınsimge futbolcuları çıkıyor takır takır oynuyor..

Hakan Şükür'ün Galatasaraya hizmetlerini sıralamaya bu forum yetmez ama takımdan uzaklaştırılma sebebinin yaşlılık filan olmadığını zannediyorum..

birde Hakan Şükür'e sormak istiyorum , acaba Galatasaray son 10 yılda yönetilebilmişmi...
Adnan Polat ve ekibi şuan Galatasaray için fırsattır..
ve onların yanında olmak her Galatasaraylının görevi olmalı :)

Hakan şükür'ün ve Diğer Bazı oyuncuların Galatasaray'a nasıl emek verdiği ortada Galatasaray maddi zorluklar içindeyken Bile Hakan şükür para almadan oynadı Alt yapıdaki bir çok çocuğa yine hakan şükür para verdi Bunların hepsi gerçek olaylar Gerçek Galatasaraylılığa gelince Bu Hakan şükürde zaten mevcut Başka adam olsa Para konusundan tut Şuan galatasarayın bütün olumsuz yönlerini açığa vurmaya çalışırdı ama Hakan şükür'ün hiç bir yorumunda Röportajında bunu duymadım.
Halada Galatasaray'a kalpten bağlı Jübile yapar Yapmaz Ama bu takımdan uzaklaştırıldı teknikdrektörsüzken bile Takımın abiliğini üstlenip o sene şampiyon oldu bu takım Oynuyucağım dediyse oynatmak bir vefa borcudur başka birşey değil Adam oynar oynamaz Ama Sen onu takımda tutmak zorundasın Köşede otursun en azından takımın abiliğini yapar Lincoln'e bu takım yılda kaç para ödedi ? Ve lincoln ne yaptı Hakan şükür Yıllarını verdi son isteği en fazla 1 2 sene daha oynamaktı Lincoln örneğinide geçersek Diğer örnek linderoth Şuan hala takımda kaç maçta oynadı bu linderoth denilen futbolcu ve ne kadar para aldı Hakan şükür Bu takımda Bu futbolculadan dahamı az emeği var? Adnan polat yönetimde iyi olabilir ama bazı vefasızlıklar yaptı Hakan şükür hiç bi zaman gece hayatında veya başka birşeyde görülen futbolcu değildi futboluyla ahlakıyla Terbiyesiyle Takımada abilik yaptı Sonucu bu olmamalıydı Metin oktayın Yanında onunda yeri vardır her zaman...

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Babası gibi olmasın da gerisi önemli değil.

DogukanDogu

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hakan ın niye gönderildiği belli; O gitti takımda gruplaşmalar da sona erdi.Adnan Polat yönetimi, Faruk Süren ile beraber en iyi yönetimdir.Zaten takım da taraftar desteği de bunu göstermiyor mu? Hakan ın oynadığı zamanları da biliriz.Tamam harika fiziğe sahip forvetti (rakibi bir kişi eksik bırakması) ama yarattığı gruplaşmalar ve antrenör seçmesi kendini bitirdi....