Haiti'ye değil TOKi'ye yardım etsinler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
664926634237.jpg

Melekleriyle gece gezmesine çıkan Serdar Ortaç sosyal mesajlar verdi. Sevilen popçu 'Önce can gelir sonra Canan" diye konuştu Geçtiğimiz akşam 2 güzelle birlikte Kuruçeşme'de eğlenmeye giden Serdar Ortaç, gecenin sonunda ilginç mesajlar verdi. Manga'nın şarkısı beğendiğini söyleyen Ortaç, "Fena sayılmaz, dereceye girer heralde. Gerçi Eurovision'un benim için hiç bir anlamı yok" dedi.

Kızılay'ı eleştirdi
Haiti için düzenlenen yardım konserlerini de eleştiren Serdar Ortaç, "Haiti'ye yardım edeceğime gider TOKİ'ye yardım yaparım. Sonra sırada hayvanlar gelir, bizimle yaşasınlar diye. Kızılay sağa sola gideceğine bir de Elazığ'a gitsin bakalım. Önce can gelir sonra canan" diye konuştu.

Sanatçılara çağrı yaptı
Birçok ünlü ismin katıldığı "Haiti İçin El Ele" konserini değerlendiren Serdar Ortaç, şöyle konuştu: "Ne oldu, topu topu 60 bin TL para toplanmış. Sanatçılara çağrı yapıyorum. Nereye yardım yapacağınızı bir düşünün."

http://www.takvim.com.tr/Saklambac/2010/03/13/haitiye_degil_tokiye_yardim_etsinler

http://www.takvim.com.tr/Saklambac/2010/03/13/haitiye_degil_tokiye_yardim_etsinler

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Vay be, hayvanlar bile canandan sayılıyor da "diğer" insanlar hayvan kadar bile etmiyor. Aklıma Behlül Dânâ'nın biir nüktesi geldi. Zamanında Harun Reşid'in vezirlerinden biri Behlül'ü mezarlıkta görür, kafataslarını bir oraya bir oraya taşımaktadır. Vezir sorar, ey Behlül ne yapıyorsun burada. O da der ki, bu kafataslarını sınıflandırmaya çalışıyorum. Sultan ve vezirleri bir tarafa, zenginleri bir tarafa ve sıradan halkı bir tarafa ayıklamaya çalışıyorum. Fakat bunları kemiklerine bakarak birbirinden ayırmak çok zor, birbirlerine o kadar benziyorlar ki.. Vezir mesajı alır ve oradan uzaklaşır.

Serdar Ortaç, çok değil belki 50 yıl daha yaşarız ve Haiti'deki "zavallı" insanların girdiği yere, yani toprağın altına gireriz. Orada hep beraber olacağız, sıkıyorsa "istemiyorum" de.

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
komşusu açken tok yatan bizden deyildir

bunu bi içselleştire bilsek

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ayıp serdar ayıp...

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Serdar sanırım önce bi kendimizi düzeltelim demek istemiş ama olmamış... Şu da bir gerçek Tr. Endonezya' ya verdiği reaksiyonu Haiti'ya vermedi.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
evet bana da " önce kendi ülkemizdeki fakirlik için, fakir insanlara yardım için para toplayalım" demeye getirmiş ama becerememiş. ee söz var iş bitirir, söz var baş kestirir.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bence serdar ortaç sussa daha iyi olacak.:)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
evet bana da " önce kendi ülkemizdeki fakirlik için, fakir insanlara yardım için para toplayalım" demeye getirmiş ama becerememiş. ee söz var iş bitirir, söz var baş kestirir.

Aslında dikkatli bakarsak hiç bulanık kafayla söylenmiş sözler değil, yani hiç öyle ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerine yardım edelim izlenimi yaratmıyor. Çünkü "sonra da hayvanlar gelir" demiş, yani diğer insanlara yardım edeceğimize hayvanlara yardım ederiz olmuş.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Önce haberleri iyi incele Serdar!

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Doğru söylemeye çalışmış.

Önce kendi insanına yardım et sonra başka ülkenin insanına yardım et. Sonra ite köpeğe yardım edersin demeye çalışmış.

Haklı