Haier Marka Laptop Kullanan Var Mı?

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bir arkadaşım haier marka laptop alacak. Benden araştırmamı istedi, nette pek fazla bilgi bulamadım sorayım dedim. Bu marka Çinli büyük bir markaymış. Şimdilik tüm bildiğim bu kadar :)

Şöyle bir haber buldum.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Valla adını hiç duymadım yaf. Daha yeni sizden duydum. Ben zaten 3 marka biliyorum 1-Toshiba 2-Monster 3-MSİ. :cool:

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yourleo monster asusun performans markasıdır. Yani Asus =monster :-D

yourleo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yourleo monster asusun performans markasıdır. Yani Asus =monster :-D

asus un performans bilgisayarı bu dur [h=1]ASUS-Automobili Lamborghini VX7[/h]
yani asus kendi markası adı altında performasn bilgisayarı yapamıyor monster adı altındamı yapıyor. insanları düzgün bilgilendirin. atmayın arkadaşlar

Reaksiyon puanı
4
pek duymadım ama çin mallarının genellikle kotu olmasından dolayı biraz dusunulmesı gerekır bence.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
asus un performans bilgisayarı bu dur ASUS-Automobili Lamborghini VX7

yani asus kendi markası adı altında performasn bilgisayarı yapamıyor monster adı altındamı yapıyor. insanları düzgün bilgilendirin. atmayın arkadaşlar

Kusura bakmayin arkadaslar, cepten yazmistim mesaji,otomatik duzeltme secenegi aktifti,monster focus bilgisayarin urunu monster asustan kaliteli ayrica,focus=monster,ingilterede bile kullanildigina gore monster kalite demek,

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ya arkadaşlar biraz gerçekti düşünelim kim gerçek üretici orda sallıyosunuz işte toshiba 1 numara ooo fln geçin bunları

gerçek üreticeler asus pegatron quanta clevo compal vs.

benim laptop casper casperin bi tek malzemesi yok hepsi pegatron asus bi şirketin yüzdesine sahip

sonra asus var dayımda anakart ismi pegatron f5sl ama asus yazıyor kasada buda açıklayın ozmn

haier de kesin exper gibi clevo nun laptoplaını üstüne isim yazıyodur bu kadar basit

ayrıyetten elektonik eşyaların %90 nı çinde üretiliyor

he bide monster kendi diyo ben diyo quanta clevodan alıp kendim şekil verip satıyorum hiç araştırma yok sizde

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Çin'in en büyük beyaz eşya üreticilerinden. Bizdeki Arçelik bilgisayarlar gibi yani.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ya arkadaşlar biraz gerçekti düşünelim kim gerçek üretici orda sallıyosunuz işte toshiba 1 numara ooo fln geçin bunları

gerçek üreticeler asus pegatron quanta clevo compal vs.

benim laptop casper casperin bi tek malzemesi yok hepsi pegatron asus bi şirketin yüzdesine sahip

sonra asus var dayımda anakart ismi pegatron f5sl ama asus yazıyor kasada buda açıklayın ozmn

haier de kesin exper gibi clevo nun laptoplaını üstüne isim yazıyodur bu kadar basit

ayrıyetten elektonik eşyaların %90 nı çinde üretiliyor

he bide monster kendi diyo ben diyo quanta clevodan alıp kendim şekil verip satıyorum hiç araştırma yok sizde

unlu markalar birbirinden teknoloji satin aliyor,onemli olan o teknolojiyi sahip oldugu teknolojilerle birlikte uyum icinde kullanmak,bunu yapabilen kac marka var,ben samsungu tek geciyorum,yok cin yapmis,taiwan yapmis,taiwan olmasa cin silisyumu bulsun bakalim,herkes birbirine yardim ediyor,parasiyla sonucta,kore gibi bir ulke dunyaya meydan okuyor,yemisim asusu, :d

icakir86

Asistan
Reaksiyon puanı
1
özellikleri neler? nerede satılıyo? kaç para?

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ya ben ztn bi marka tuttuğum yok fakat aynı malzemeye niye fazla para verim

sen niye samsungu bu kadar seviyosun

asus u geç demişin bak benim nerdeyse her markayı kullanan çevrem var asusu ve dell i servis açısından iyi

dell kendi gelip yapıyor bundan iyi birşey varmı ya

asus da kaç kere dünyanın en iyisi servisi seçildi ve biz bi kere yolladık 1 hfta halletim yolladılar

casper exper hp toshiba gibi markalara yolladı arkadaşlarım hepsi 10-15 gün iş günü arasında yolluyor bilmiyorum bize mi garezleri var :D ve tekrar sorunlar oluyo

dediğim gibi bi marka bağımlısı değilim fakat benim istemediğim olay kullanmayıp veya kullanmayı bilmeyen dengesizler var (yanlılş anlama sen değilsin ) işte burda atıp tutuyorlar uyuz oluyorum onlara

@goodtornado

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bizim 5-6 sene önce haier marka alman malı klimamız vardı,sonra airfel falan diye değişti..

sana söyleyeceğim ; bilgisayarlarında da çoğu firma gibi kendi adına parça kullanmadığını düşünüyorum ve bilgisayarlarının,klimalarının kadar sağlam olduğunu sanmıyorum

LoSt61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende kullandım haier marka laptop ucuzluk bakımdan iyiler. Kalite olarakta çin malı diyip geçme bence 3 yıllık bilgisayar hala kullanıyorum ucuza laptop arayanlar için tam isabet :)

technoBr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an türkiyede Asus Lamborghini Vx7 satılan bi yer varmı acil !!!

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Haier benm kuzenim kullanıyor ya 800tl mi ne vermişti core2 duo 2gbram giriş seviyesi bir ati ekran kartı vardı :) eğer oyun oynanmayacaksa iş görür :) ama biz mmo oyunlar oynadık son dönemin popüler oyunlarından LOL oynatıyor benim kuzen oynuyor :)