Hagi 3 oyuncuya fena patladı!

Bu konuyu okuyanlar

N3CAT1

Müdavim
Emektar
Katılım
20 Nisan 2008
Mesajlar
6,609
Reaksiyon puanı
144
Puanları
63
Kayserispor maçından sonra Hagi, soyunma odasında futbolcuları fena fırçaladı özellikle şu isimlere çok sert mesaj verdi...

hagi-3-oyuncuya-fena-patladi--977114.Jpeg


Hagi, dün Elano'nun oyundan çıkarken kendisine tavır almasına tepki gösterdi. Soyunma odasında futbolcuları haşlayan Rumen hoca, 'Herkes kendini değil takımı düşünmeyi öğrenecek' dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Hagi, Kayserispor maçından sonra futbolcuları soyunma odasında fena fırçaladı. Her fırsatta oyuncularından takım düzenine uymalarını isteyen Hagi, dünkü karşılaşma sonrasında da basın toplantısında disipline verdiği öneme vurgu yaptı. 'Ben futbolculuğumda da profesyonelliğe ve disipline çok önem veririm. Ben değişmedim, sadece saçlarım' ağırdı diyen Hagi'nin mesajının Elano'ya olduğu ortaya çıktı. Rumen hoca bu sözlerle Kayserispor maçında kenara alınırken tavır yapan ve soyunma odasına giden Elano'ya mesaj yollamıştı. Hagi, soyunma odasında da neler istediğini takıma bir bir anlattı.

HAKAN VE AYHAN DA NASİBİNİ ALDI
HERKESİN takım disiplinine ve kurallara uyması gerektiğinin altını çizen Hagi, 'Hiç kimse bu takımda kendini düşünme lüksüne sahip değil. Herkes takım için çalışacak ve takımın başarısı için oynayacak. Yetersiz gördüğüm oyuncuyu istediğim gibi değerlendirme hakkına sahibim' diye çıkıştı. Hagi, Hakan ve Ayhan'ın da kavga etmesine tepki gösterip, 'Hırslı olabilirsiniz ama kavga etmemelisiniz' diyerek uyarılarını noktaladı.

Kaynak
 

orcnd

Müdavim
Katılım
13 Ekim 2008
Mesajlar
6,394
Reaksiyon puanı
255
Puanları
63
"Hırslı olabilirsiniz ama kavga etmemelisiniz" bu lafı hagi'den duyunca çok etkili olmuştur eminim
 

olympuskiller

Müdavim
Katılım
23 Mart 2008
Mesajlar
1,474
Reaksiyon puanı
7
Puanları
38
Mourinho gelse bu takımı adam edemez bu saatten sonra . Hagi geldiğinde umutlanmak istemiştim ama biliyordum ki Hagi de bir şey yapamaycaktı. Bu takımın omurgasını oluşturan oyuncular ve yönetim değişmediği sürece bu GERİLİM FİLMİ bitmez sürekli devamı çekilir.
 

drsakal

Müdavim
Katılım
10 Aralık 2009
Mesajlar
1,602
Reaksiyon puanı
23
Puanları
38
Bugün yönetim kurulu toplanacak. Bakalım göz boyamak için kimler kadro dışı kalacak...

Ayrıca Şansal'ın dediğine göre yönetim, istifa etmeyi kesinlikle düşünmüyormuş. Adnan Sezgin de göreve devam edecekmiş. Devre arası Hagi 4 transfer istemiş. Kaleci, sol bek, önlibero ve forvet. Yönetimde bu transferleri yapacakmış. Bu yönetim adam olmaz ama devre arasına kadar beklemekten başka yapacak birşey yok...
 

komoon

Müdavim
Katılım
10 Nisan 2008
Mesajlar
2,934
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Devre arası Hagi 4 transfer istemiş. Kaleci, sol bek, önlibero ve forvet.

Kaleciye gerek yok illaki alıncaksa Sinan Bolat olabilir. Yabancıya gerek yok.
Sol bek içinde durum aynı yabancıya gerek yok yerlide transfer edecek adam yok. doğal olarak eldekiler yeterli Hakan , İnsua ve Çağlardan biri oynar form tutmaları lazım sadece..
İllaki gereken transfer Önlibero daha doğrusu box to box diye tabir edilen futbolcu.
ve artık Baros'un tek kalmasından dolayı sağlam, güçlü , hızlı genç bir forvet...

sonuç olarak ,
1 box to box oyuncu örnek kwadwo asamoah 7 milyon $
1 forvet 6-7 milyon $ a sağlam bir forvet bulunur.

Toplam 15 takım düzelir. :)

ama forvetten once bize kesinlikle box to box lazım .. Ayhan, Barış , Sarp , Cana , Sabri filan olmuyor. bunlardan üçü oynayınca takım ortasahada takılıyor(rakibe değil bizim adamlara :) ) bir box to box koy yanına da koy Cana ve Barışı koşsunlar :)
 
Üst