Hafta sonunu iyi geçirmek...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sourena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Merhaba forum bir çoğumuz1 hafta stresin altındayiz bir pazar günü var biliyorsunuz tabi herkese geçerli değil bu. . Benim de zaten bazı sorunlarım var huzursuzluk vs tüm hafta genel de isyan etmeyle Üzgün olmayla geçiyor.. bir pazar günüm var ve bu günde de iş yerindeki olaylar akLima geliyor mutsuzluk çöküyor gene böyle bir içten hafif karamsarlık gibi vs yani bu gün bile eglenemiyorum. Fakat istiyorum vu safer hafta sonum iyi geçecek diyorum 3 aydır olmuyor nerdeyse. Sadece stres yok üzecek biri yok İşte... ama olaylar hep aklımi kemiryor bunlar yüzünden istemsiz pazar günü erken kalkıyorum nasıl bozulduysa psikolojim artık.. neyse abiler ablalar ve kardeşlerim yorumlarınızı bekliyorum...iyi ki varsınız❤

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
İş mis güç mus inan kafana takmaya değmez kimseyle tartışmaya girme . Hatta hiç takma kim ne derse desin akşam eve gelince genelde herkes negatif olur . Pozitif ol film aç izle yada takıl biryerlere . İşyerinde denilenleri kafana takarsan hep mustsuz olursun ve fazla isyan iyi değil şükret sağlıklı olduğun için :)

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Ama ne biliyim gene aklıma geliyor az çok moralim var sa da hepsi gidiyor....