doganslxxx
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
İyi günler, windows'un uyarı sesi vardır ya usb yada başka bir aygıt takıldığında takıldı veya çıkarıldı sesi verir. İşte sd kartı laptobun kart okuyucusuna taktığımda takıldı sesi değil de kendimce yorumladığım "geçersiz işlem" sesi çıkartıyor kalın bir dıı dııt sesiyle. Bu sorun yaşanmadan bir kaç gün önce bilgisayarıma Avast Internet Security kurmuştum full olarak o engelliyor olabilir mi ? Avastı kapattım ama yine aynı sorun yaşandı. Geçen gün ise internette gezinirken kendiliğinden açılan sayfaları engellemek için Malwarebytes Anti-Malware yazılımını kurup zararlı bir kaç şeyi silmiştim ve ve Glary Utilities ile ön tanımlı birimleri taratıp onarmıştım. Başka da bir şey yapmadım. Bu yaptığım işlemler kartın bilgisayarı okumasına engel olabilir mi ? Sorunu nasıl çözebilirim şimdiden teşekkürler..
Not: Kart takılı iken bilgisayarı baştan başlattığımda kart okunmuş olarak açılıyor. Fakat çıkartıp tekrar taktığımda yine aynı uyarıyı veriyor, okumuyor.
Not: Kart takılı iken bilgisayarı baştan başlattığımda kart okunmuş olarak açılıyor. Fakat çıkartıp tekrar taktığımda yine aynı uyarıyı veriyor, okumuyor.