Hadron Ps Kol Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dakal67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dakal67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba millet geçenlerde HADRON isimli firmanın wireless ile çalışan oyun kumandasını satın aldım bu kol çok rahat çalışıyor eyvallah da tuş ları tam yerinde değil mesela sağ analog bakış açısı yerine üçgen kare yuvarlak çarpı yi kontrol ediyor ve bilgisayarım görüyor ama programlar görmüyor OTG ile telefona başladığımda da görmüyor bunun çözümü bilen varsa lütfen söylesin

Reaksiyon puanı
2,148
analogları gerçek analog değil demek ki, sadece diğer tuşları taklit ediyorlar
gerçeğini istiyorsan logitech f710, playstation 3'ün kolu yani dualshock 3 tavsiye edebilirim

Dakal67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklısın gönül onlardan almak istiyor da orjinale yetecek param da yok

Reaksiyon puanı
2,148
logitech f310 var kablolu 50 liraya bulunabiliyor, bu hadrona ne kadar verdin bilmiyorum
bi laf vardır ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye, paran boşa gitmiş oldu bu durumda

Dakal67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
30 lira vermiştim sen böyle diyince pişman oldum ya neyse hayırlısı olsun teşekkür ederim

Reaksiyon puanı
2,148
iade alıyorlarsa iade etmeye bak, peste falan sıkıntı yaşamazsın pek ama fps oyunları için o analoglar önemli, xinput (xbox dizilimine sahip) özellikli kollar almalısın

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ps3 kolarını pc de oyun oynamak için örn, gta5 cıkacak yakın zamanda bu ps3 kolunu pc ye tanıtmak için ekstra program mı kullanıyoruz, bende vardı ps3 kolu baglayınca algılamıyordu.

Reaksiyon puanı
2,148
Ps3 kolarını pc de oyun oynamak için örn, gta5 cıkacak yakın zamanda bu ps3 kolunu pc ye tanıtmak için ekstra program mı kullanıyoruz, bende vardı ps3 kolu baglayınca algılamıyordu.
Evet kablosuz kullanmak istiyorsan extra bluetooth aygıtı lazım, veya laptopsa onun bluetootunu kullanabilirsin ama bluetoothun ds3 ün alıcısına dönüşeceği için dosya alışverişi için kullanamazsın.

Pcye tanıtmak için iki program var moitoninjoy ve scpserver, bluetooth yoksa kablolu da kullanabilirsin.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Evet kablosuz kullanmak istiyorsan extra bluetooth aygıtı lazım, veya laptopsa onun bluetootunu kullanabilirsin ama bluetoothun ds3 ün alıcısına dönüşeceği için dosya alışverişi için kullanamazsın.

Pcye tanıtmak için iki program var moitoninjoy ve scpserver, bluetooth yoksa kablolu da kullanabilirsin.
Kablolu bağlamıştım okumamıştı, en yakın zamanda deneyecegım tekrar.

Reaksiyon puanı
2,148
Kablolu bağlamıştım okumamıştı, en yakın zamanda deneyecegım tekrar.

Kablolu bağladıktan sonra PC'de oyun denetleyicilerinde böyle gözükür ama hiç bir tuşu basmaz.
eDEBPLB.png

Benim tavsiyem ScpServer.
[1.2.0.160]
Bu da güncellemesi.
[1.2.2.175]

Önce 1.2.0.160'ı klasöre çıkart, 1.2.2.175'i de aynı yere çıkart dosyalar değiştirilsin mi diye sorduğunda tamam de.

DS3 bağlıyken ScpDriver'ı çalıştır, bluetooth yapmayacaksan bluetooth driver işaretini kaldır, Install de.
Artık playstation 3 kolunu xbox kolu gibi kullanabilirsin.

nikimaus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kablolu bağladıktan sonra PC'de oyun denetleyicilerinde böyle gözükür ama hiç bir tuşu basmaz.
eDEBPLB.png

Benim tavsiyem ScpServer.
[1.2.0.160]
Bu da güncellemesi.
[1.2.2.175]

Önce 1.2.0.160'ı klasöre çıkart, 1.2.2.175'i de aynı yere çıkart dosyalar değiştirilsin mi diye sorduğunda tamam de.

DS3 bağlıyken ScpDriver'ı çalıştır, bluetooth yapmayacaksan bluetooth driver işaretini kaldır, Install de.
Artık playstation 3 kolunu xbox kolu gibi kullanabilirsin.

Çok biliyon sen -_-
Şu mesajı yazana kadar iki kitap oku da nickini entelrap yapalım asjklhjkl

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
@nikimaus Hamilelikte sigara ve alkol içilmemesi gerektiğini hatırlattığın için teşekkür ederim sdn adına :D