Hadise - Mesajımı Almıştır O

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Hadisenin çirkinliğine mi, parçanın sözlerine mi yoksa müziğin bktanlığına mı kusayım bilemedim

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
Ve artı bu kadının bacakları güzel değil ki neden üzerini giyinip altını unutuyor...

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Ne zaman Hülya Avşarla takılmaya başladı, o zaman bitti Hadise. Vasat şarkıcılar kategorisinde ömür boyu gider artık.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hadise'ye vasat diyenleri anlamıyorum. Bu kadın en azından canlı söyleyip/dans edebiliyor. Ki şarkılarıda iyi yani diğer pop şarkıcılarına baktığımızda. Demet Akalın,Hande Yener bunlar vasatın vasatı o zaman. Vasat demek yanlış olur bence.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=46882]martymcfly[/MENTION] Hande mi çok farklı? Hiç zannetmiyorum. Kısaca tükürdüğünü yaladı. Çakmalıkda üstüne yok malum. Tamam vokal olarak demetten çok çok üstün ona bir şey demiyorum. Şöyle söylim Hadise o 2si için bir tehdit.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
@martymcfly Hande mi çok farklı? Hiç zannetmiyorum. Kısaca tükürdüğünü yaladı. Çakmalıkda üstüne yok malum. Tamam vokal olarak demetten çok çok üstün ona bir şey demiyorum. Şöyle söylim Hadise o 2si için bir tehdit.
hande'nin tükürdüğünü yaladığı fikrine katılıyorum. "bakkal müziği" dediği tarza geri döndü.

hadise'yi ise ikiye ayırıyorum. yurt dışındaki hadise, dünya starı olma yolunda ilerleyen bir sanatçıydı. türkiye'deki hadise ise orta karar bir popçudan ibaret.

bence hadise türkiye'ye gelmekle yanlış yolu seçti. tamam belki burda iyi para kazanıyor ancak kariyeri yerinde sayıyor. sürekli demek akalın, hande yener gibi isimlerle polemiğe girmesi de gereksiz. hadise kariyer olarak hande ve demet'in olmak isteyip de olamadığı bir yerde. onların seviyesine inmeye gerek yok. ama hadise türkiye'ye yerleştiğinden beri seviye falan kalmadı. bu ülkenin iklimine ayak uydurdu. yazık oldu.