Hadise 12 puan eksik başlayacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ermeni açılımı Hadise'yi zora soktu...

Azerbaycan’da Türkiye’nin Ermenistan ile yakınlaşmasından doğan rahatsızlık sonunda müzik kanalları ve radyolara da yansıdı.

Bundan en büyük zararı ise Mayıs’ın ikinci haftasında Moskova’da düzenlenecek olan Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek olan Hadise görüyor. Azeri televizyon kanalları ve radyo istasyonları Hadise başta olmak üzere Türk sanatçıların şarkılarını çok daha nadir yayınlamaya başladı. Ülkenin en çok dinlenen radyolarından 105.5 Media FM Türk şarkılarını boykot ettiklerini resmen duyurdu.

Türkiye’nin Ermenistan sınırını açması durumunda Eurovision’da her yıl Türkiye’ye en yüksek puanı veren ülkenin bu kez Türkiye’yi “pas” geçmesi bile gündeme geldi.

12 PUAN VERMİŞLERDİ
53. Eurovision Şarkı Yarışması’nda “Deli” adlı şarkıyla ülkemizi temsil eden “Mor ve Ötesi” ne Azarbaycan 12 tam puan vermişti.

KAYNAK

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,157
eurovision hikaye de azerbaycan üzdü bizi bak şimdi.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Azerilerin tepkisi ve tepki metodu haklı.
Bir millet iki devletiz biz ve kardeşiz.
Bu herhangi bir slogan ya da ideolojik cümle değil; gerçeğin ta kendisidir.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Haklılar bence de.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Biz gidelim elin Ermenisine, İsraillisine, ABDlisine yaranmaya çalışalım. Kardeşlerimiz de bize destek olsun. Başka?

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
arkadaşa katılıyorum.azerbaycan kardeşimiz.eğer ki sınır açılırsa benimde bu ülkeden artık hiç bir beklentim kalmayacak .her an herşey olabilir.gittigidiyordan satarlar artık herşeyi ....very frightening :angry:

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ülkeyi falan satan yok açıklama yapıldı ermeni sınırı açılmayacak dendi bu azerbaycan adam aklıllı öğrenmeden niye gelin güvey olmuş

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
benden de 0 puan hadise'ye..."hadise gibileri" Türkiye'yi temsil edememeli/etmemeli

Azerilerin onurlu duruşunu destekliyorum ayrıca

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
her denene inanacak olursann ... oyoyoyoy:icon_-1:

Başbakanın ağzından çıkıyo bu laflar.eğer aksi olursa başbakanda bilir seçimde nasıl bişeyle karşılaşacağını bu konulardaki bu milletn hassasiyetini sen bana güven açılmaz korkma ayrıca o sınır kapısını açmanın da avantajları var doğunun gelişmesini sağlarsın hey şeye körü körüne bağlanmayın.

azerbaycan bizi hiç satmadımı sanıyosunuz avrupada bi defasında bizi sattı oylamaya katılmadı bahane bularak.ne çabuk unuttunuz bilmiyosunuz ki unutsaınız

ama tabi ne olursa olsun aramıza ayrılık tohumu ekmeye gerek yok türkiyenin çıkarı ayrıdır azerbaycanınki ayrı iş başka dostluk başka

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Başbakanın ağzından çıkıyo bu laflar.eğer aksi olursa başbakanda bilir seçimde nasıl bişeyle karşılaşacağını bu konulardaki bu milletn hassasiyetini sen bana güven açılmaz korkma ayrıca o sınır kapısını açmanın da avantajları var doğunun gelişmesini sağlarsın hey şeye körü körüne bağlanmayın.

azerbaycan bizi hiç satmadımı sanıyosunuz avrupada bi defasında bizi sattı oylamaya katılmadı bahane bularak.ne çabuk unuttunuz bilmiyosunuz ki unutsaınız

ama tabi ne olursa olsun aramıza ayrılık tohumu ekmeye gerek yok türkiyenin çıkarı ayrıdır azerbaycanınki ayrı iş başka dostluk başka
ona bakarsan c.başkanı gitti . ırak a kürdistan dedi sonra geldi.demişti dememişti bu işler böyle anlıcan :icon_-1:

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
yani bence objektif olarak bakıyorumda
şu yönetim bu ülkeyi satacak bi yönetim değil öle olsa ekonomi düzelmezdi işler yatırımlar olmazdı

ülkeyi satmak demek toprakla olmaz illa ki hortumlarsınız ne var ne yok boşaltırsınız her yeri işte o ülkeyi satmaktır.

lafa bakmıycaksın bazen icraatlara bakıcaksın

yüzde yüz elli faiz ödetmek bu ükleye vatan hainliğidir çünkü senden benden çıkıyor o para
ama yok kürdistan demiş mi dememiş mi yok dili mi sürçmüş falan filan bunlara bakmayın

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
yani bence objektif olarak bakıyorumda
şu yönetim bu ülkeyi satacak bi yönetim değil öle olsa ekonomi düzelmezdi işler yatırımlar olmazdı

ülkeyi satmak demek toprakla olmaz illa ki hortumlarsınız ne var ne yok boşaltırsınız her yeri işte o ülkeyi satmaktır.

lafa bakmıycaksın bazen icraatlara bakıcaksın

yüzde yüz elli faiz ödetmek bu ükleye vatan hainliğidir çünkü senden benden çıkıyor o para
ama yok kürdistan demiş falan filan bunlara bakmayın
ak partiye mi verdin oyunu.. güzel..

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Oy vermedim

bunu birisine oy vermek amacıyla da söylemedim

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
millet bas bas bagırıyor acız die ..senn ne diyorsun ya...

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
millet bas bas bagırıyor acız die ..senn ne diyorsun ya...

al işte

öle olsa 29 mart seçimi öle sonuçlanırmıryıdı

mikrofon uzat millete hemen herkes valla açız abi ekonomoik kriz bizide vurdu dior
biriside desinki iyyiz para çok gelior . . .

bu ülkede parayla imanın kimde olduğu belli değil sen öle her vatandaşın dediğine kanma . . .

ekonomik krizden dolayı etkilenen kesim var tabiki ama bu krizi türkiye çıkarmadı . . .

geçmşite anayasa fırlatıp durduk yere kriz çıkartan bi durum söz konusu değil

ama se gene bildiğini savun ekonomi rakamlarına bak enflasyona bak bunlar matematiksel şeyler yalan olmaz 2+2 4

daha iyi yöneten birisi varsa getir onu seçelim . . .tabi denenmemişini bulursan malum hepsi 50 yıldır siyasetin icindeler

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
senin benim gibi kimse oy kullanmazsa olacagı budur.. git herkese pasta börek yap ondan sonra secim olsun.. güldürme beni.sen avrupada mı yasıyorsun...olanlardan haberin yok sanırım.

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ben sana diyorum ki eskiyle şimdiyi karşılaştır.yaw ben hatırlıyom 2 günde bi zam geliyodu herseye ne çabuk unutuyo bu millet.

ekonomik veriler yalan söyleemz

bana de ki şu yönetime gelirse bu ülkeyi düzeltir herkes zengin olur bu ülkede varmı söle

hepsi denenmedimi

kendine hayrı olmayan yönetimleri bana örnekde verme

dünyada para konusur paranın sözü gecer
bugün amerikaya kimse kaşının gözünün hatırına saygı duymuyor

şimdi varya başka bi yönetim olsa ve bu istikrarı sağlayamazsa varya mumla aranır mumla da bulamazsınız.

gidersin 100 milyon internet faturası ödersin artık oda kotalı olur heralde

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
zam dan bahsediyorsunda daha ne olsun...bi zam olsa.millet ölecek zaten.cunku zaten aç yaşıyorlar...söyle hadi sende kurtul bende kurtuliim..şu an kullandığın bilgisayarı onlar mı gönderdi sana...birde ekonomik veri meri diyorsun..bak açıklıyorlar turizmden bilmem nerden şu kadar para geldi die hani nerde :D ben turizmciyim...yada baska bir yerden senin benim cebime giren yok..anlatabiliyor muyumm..

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
en azından elektiriğe zam olayını unutukda sabahtan akşama kadar giriyom.
benim bilgisayarımı onlar göndermeyecek tabi ne saçma bi soru bu bana ekonomik rahatlık sağlamış ki bende bilgisayar alacak parayı bulmuşum.

bazı şeyleri ayırt etmeyi öğrenin

bu millet enayi değil herkes yediği ekmeğe bakar kimse boşuna oy vermez.
bu kadar oyu alıyosa niye alıyo bi düsün.

valla açız diyen varsa oyunu vermesin
diyosaki ben 2 günde bi zama alışığım bankalarım hortumlansın anayasa fırlatılsın faizin faizini ödeyelim ülkece

tercih onların kimseyi kimse zorlamıyo herkes özgür bu kadar basit

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
işte olayda o eski yazdıgımı hatırlatırım iyi takip et kaçırmıssın ..bir çok kişi oy kullanmadı....olay bilgisayarı sana babanın mı yoksa onların mı aldıqı deqil...anlayana :)

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
yaw valla komik oluyon bi çok kişi oy kullanmamışsa nerden biliyon hepsi aleyhte oy verecek olduğunu

ayrıca o sahil kısmını alan partinin vatandaşlarıda zengin olan ve orta gelirli kısım
yani onlarıda baz alma sakın

sen bana yansımadı diyosunda düzelme bu bi ölçü değildir ki peki böyle bi yönetim olmasaydı elindekiknide kaybedecektin belkide olamazmı ?

turizmciyim diyosun antalyaya gelen turist saysına bak oradaki turizm nasıl gelişiyor illa
her yerde her turizmci aynı parayı kazanacak die bişey yok

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
walla ben burda 50 saatte sana anlatmaya çalışssam yok...neyse tamam sen haklısın herkes zengin..bolluk içinde yaşıyoruz..niye böyleyiz biz yav..

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
ben sana zenginiz dedimmi hiç ii incele sözlerimi . . .

valla ben memnunum memnun olmayan tepkisinide koysun herşey serbest
ama herseyi denedik bu ülkede kimin ne olduğunu bilioz ülkeyi batırıpta hala bugün siyaset yapanlarıda bilioz

hiç değilse şu yönetim naptı ekonomiyimi batırdı yooo
avrupa birliğinde son sürat gidiyor
toprakmı sattı yoooo

e ozaman niye durduk yere ipini çekiyoz ha böle bişey olursa çekeriz ama böle bişey yok herkse verdiğimiz şansı buna nie vermioz

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87

Arkadaşım haklı olabilirsin ben de Azerbaycan'a gidene kadar böyle düşünüyordum, ama gittikten sonra görüşlerim oldukça değişti, bu söylemini onlar bizden çok kullanıyor ama sadece ve sadece RESMİ durumlarda, çıkarları varsa bir yaranma çabası bu onlar için, ellerine güç geçerse ne yapacakları hiç belli olmaz, Türk'leri hiç sevmiyorlar, oradaki Türkler'e gezen $ olarak bakıyolar.

Bu söylediklerim dışlayalım karşı duralım anlamında değil tabiki, soydaşız, onların haklarını, topraklarını korumalarına yardımcı olmak daha önceliklidir, ancak dikkatli olmak gerekir...

Saygılarımla.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Hayırlısı olsun..:)

cumali2128

Asistan
Reaksiyon puanı
0

evet katılıyorum sana .

cumali2128

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zam dan bahsediyorsunda daha ne olsun...bi zam olsa.millet ölecek zaten.cunku zaten aç yaşıyorlar...söyle hadi sende kurtul bende kurtuliim..şu an kullandığın bilgisayarı onlar mı gönderdi sana...birde ekonomik veri meri diyorsun..bak açıklıyorlar turizmden bilmem nerden şu kadar para geldi die hani nerde :D ben turizmciyim...yada baska bir yerden senin benim cebime giren yok..anlatabiliyor muyumm..
kim aç allah aşkına yaw . kriz kriz diyenlerin hepsi koca yalan krizi yaratnlar onlar zaten. otomotivde kriz var denildi. araba satamıyoz denildi. 2-3 bin lira lık indirimden sonra bayilerde otomobil kalmadı. bu mu memleketin açlığı . bu millet ekmek yemiyor da araba yiyor heralde.

Gokdere66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eurovision'u boşverin, siz gelin Türkçe Olimpiyatlarına bakın. Ben Türkçe Olimpiyatlarını sabırsızlıkla bekliyorum. Emeği geçenleride caanı gönülden tebrik ediyorum. Müthiş bir organizasyon. MehtapTV'de ara ara bazı ülkelerin finalleri yayınlanıyor, tavsiye ederim...