seciL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 102
Bir kadın hem akıllı hem güzel olabilir mi ??? ???
sizlerin bu konudaki fikirlerini merak ettim ??? ???
sizlerin bu konudaki fikirlerini merak ettim ??? ???
seçiL dedi ki:tamam güzellik görecili bi kavramdır herkese göre değişir ama genell olarak kimsenin çirkin diyemeyeceği ve aynı zamanda çok zeki bayanlar var
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır bölümüne katılyorum .ziraatci63 dedi ki:çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır bir kadın akıllıysa eğer bakımlıda olacağından güzeldir
ya gerisii??cathlack dedi ki:Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır bölümüne katılyorum .ziraatci63 dedi ki:çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır bir kadın akıllıysa eğer bakımlıda olacağından güzeldir
seçiL dedi ki:tamam güzellik görecili bi kavramdır herkese göre değişir ama genell olarak kimsenin çirkin diyemeyeceği ve aynı zamanda çok zeki bayanlar var
cathlack dedi ki:Olamaz.. çok şey istiyoruz bi kadından..
bende bir kaç örnek vereyim Banu Alkan:Hem akıllı hem güzel hemde zeki,çok iyide dansediyor.Seside güzel.KesKin dedi ki:Bir kadın bence hem akıllı hemde çok güzel olabilir.
Örneğin, İclal Aydın, bir çok dalda başarılı olmuş aynı zamandada hoş bir bayan. Daha böyle bir çok örnek gösterebilirim. Tabii birde aptal sarışın tarzı bir yaklaşım var onu hiç karıştırmıyorum ...
TayFun KesKin
seçiL dedi ki:bende bir kaç örnek vereyim Banu Alkan:Hem akıllı hem güzel hemde zeki,çok iyide dansediyor.Seside güzel.KesKin dedi ki:Bir kadın bence hem akıllı hemde çok güzel olabilir.
Örneğin, İclal Aydın, bir çok dalda başarılı olmuş aynı zamandada hoş bir bayan. Daha böyle bir çok örnek gösterebilirim. Tabii birde aptal sarışın tarzı bir yaklaşım var onu hiç karıştırmıyorum ...
TayFun KesKin
hem işinde kariyer yapmış hem de çok güzeller ya da avukat olupta çok güzel olan kadınlar, ya da doktor olupta çok güzel olan kadınlar
Elmacik dedi ki:Hâlâ zekâ ile aklı karıştırıyoruz. :*