Haddini bilmez uzman

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
merhaba, daha bugün beni ttnet'ten fatura uzmanı(!)-bunun ne demek olduğunu sizin anlayışınıza bırakıyorum- bir ttnet personeli aradı ve resmen beni 200 dakikalık hatta geçmek için sık boğaz etti. ben evde olmadığım zaman da birçok sefer bu adam evimi aramış.

şimdi ttnet'in burdaki elemanına söylüyorum. eğitmediğiniz adamları adam karşısına çıkarmayın. sanki telefon onunmuş da faturasını o ödüyormuş gibi bana anlamsız yakınlık gösterisi sunuyor beyefendi bir de utanmadan bana kızar gibi bir tonla nasıl geçmezsin salak dercesine trip yapıyor. cep telefonumu istedi benden ben de vermedim

ben de burdan sesleniyorum.bana bak ttnet bozuntusu. bir daha kendini bir nane sanan seviyesiz elemanlarını benim evimin telefonuna yollama. ben biliyorum müşteri hizmetlerinin numarasını. kimsenin aklına merhametine ihtiyacım yok. hiçbir şey yapamazsam faturamı ödeyemeyince hattımı kapattırırım. ha şimdi sakın benimle iletişim kurmaya şöyle yapmaya böyle yapmaya çalışma. git adam gibi adamlarına sahip ol. öyle merhametli kudretli kurtarıcı edasıyla milletin evine sapıklık yapmasın.

sizi sevmiyoruz. bunu böyle bilin. mecburiyetten katlanıyoruz. adam gibi bir firma hizmet verse bir dakika senden hizmet almam bunu da böyle bil. bugün benim telefonuma askıntı olan o serseriyi de git temizlik burosuna mı alıyorsun ne yapıyorsan yap.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ttnet diye bahsettiğiniz firma türk telekom olsa gerek 200 dakikalık hat demenizden bunu çıkardım, gerçi ha türk telekom ha ttnet fark yok o ayrı mesele...
mesajınızdan anlaşılan durumdan fazlasıyla rahatsız olmuşsunuz
bence şikayetinizi başka türlü dile getirin en azından bir mail yazmayı deneyin çünkü şurada telekom için yazdığınız herşey havada kalır gibi geliyor :)

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Geçende işyerini ttnetten hale aradı beyefendi hattınız çok yavaş bağlantı hızınızı yükselteceğiz o bölgede alt yapı çalışması tamamlandı dedi. Ttnettendir o yavaşlık dedim. 8mb bağlantı var parasını eksiksiz alıyor ama karşılığını vermiyor sonra internete yavaş diyor, haklıda daha 8mb hızını göremedik.

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Noktasından, Satır boşluğuna.. Öznesinden yüklemine her şeyine katılıyorum. Kazara şu ADSL de Telefon zorunluluğu bir kalksın, siz telekomu ondan sonra görün... Oda biliyo neler olacağını.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Çağrı merkezleri böyle, geçen sabahın köründe kontor merkezi aradı beni, istemiyorum dedim kapattım :D
Kısaca aradılar mı ne dediklerini dinlemeyeceksiniz, kapatın gitsin

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Hocam sana tecrübesiz bir eleman denk gelmiş olabilir ...Sabırlı olmak iyidir...
Telekomdan bazen Harika yavyular arıyor ve insan da ister istemez hatırları için vede o cezbedici sesleri için istedikleri tarifeye hemen geçiyor...Ancak saplar ararsa hiç şansları yok:D:D
Yeri değil ama uydunette arıza sorunumu halleden ablayı unutamıyorum:D
Dehşet bir ses ; o sesin sahibi ile tanışmak isterdim:):)

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Hocam sana tecrübesiz bir eleman denk gelmiş olabilir ...Sabırlı olmak iyidir...
Telekomdan bazen Harika yavyular arıyor ve insan da ister istemez hatırları için vede o cezbedici sesleri için istedikleri tarifeye hemen geçiyor...Ancak saplar ararsa hiç şansları yok:D:D
Yeri değil ama uydunette arıza sorunumu halleden ablayı unutamıyorum:D
Dehşet bir ses ; o sesin sahibi ile tanışmak isterdim:):)

Bıyıklı bi hatundur belki :D euheuheu

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
telekom :( Bi tarife için hat sahibini 50 kere aradılar evde yok diyom ne zaman gelir diye hesap soruyor resmen ya :D bende telefonu kapatıyom direk :D Sonunda evdeyken aradılarda kurtuldum onlardan :mrgreen: