Hacmi 500 Lt Üzeri Olan Buzdolabı 3- LG GR-B802GSPW

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan angel75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
LG GR-B802GSPW model buzdolabı, ACM kaplamasıyla şıklık, teknolojisiyle rahatlık ve sağlık sunuyor.

f6t21.jpg

Teknik Özellikler
  • Ürün Tipi : No Frost
  • Ürün Rengi : ACM
  • Enerji Sınıfı : A+
  • Toplam Net Hacim (lt) : 600
  • Boyutlar (YxGxD): 184 x 86 x 73 cm

Genel Özellikler
DAHA GENIS İÇ HACIM

Kullanılan gelişmiş yalıtım malzemeleri ile duvarlar incelmesine rağmen aynı izolasyon performansı elde edilmektedir. Böylece dış hacim hiç değişmeden 50 litreye kadar ekstra iç hacim kazanmış olursunuz. Bu sayede daha fazla yiyeceği buzdolabında saklayabilirsiniz.

3D SOĞUTMA
3D soğutmada geleneksel buzdolaplarından farklı olarak soğuk hava sadece arka duvardan değil, yan duvarlardan ve kapıdan da üflenir. Bu sayede buzdolabı içindeki sıcaklık farkları minimuma indirilir ve her yerde eşit soğuk sağlanır.

HYGIENE FRESH
4 aşamalı filtre sistemi ve LG patentli antibakteriyal malzeme (Kimchi Lactic Acid) sayesinde Hygiene Fresh güçlü sterilizasyon sağlar ve kötü kokuların önlenmesinde çok iyi performans gösterir. Öyle ki küf mantarlarını önlemede %99.99 oranında etkilidir.

LED İÇ AYDINLATMA
Geleneksel ampüllerin yerine kullanılan LED iç aydınlatma ile 12 kata kadar daha az enerji tüketimi ve 27 kat daha uzun ömürlü ampüllerle tanışın. Ayrıca yaydığı ısı çok daha az olduğu için buzdolabının içi daha serin kalır.

SIFIR DERECE BÖLMESİ
Et ve balık gibi yiyeceklerinizi dondurmadan taze olarak uzun süre bu bölmede saklayabilirsiniz. Böylece hem dondurucuda saklar gibi uzun süre yiyeceğinizi taze tutabilirsiniz hem de dondurmadığınız için çözdürmekle uğraşmadan istediğiniz zaman pişirebilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Gardolaplarına devam :) En azında bu daha şık görünüyor :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Gardolaplarına devam :) En azında bu daha şık görünüyor :)

şık derken şunu anlıyorum.. alışmışsınız klasik görüntülere.. :)
bildiğin 2 kapılı buzdolabın biraz daha büyüğü ve gelişmişi..

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] senden öğrenci evlerine özel ayrı başlıklar istiyorum :D

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bir yere not ettim.. kesinlikle ilgileneceğim... :)
ama elbet o öğrenciliğin bitecek, ev kuracaksın :9 artık bunlardan alırsın.. şimdiden incele yani :)

öğrencilik bitsin, iş hayatı başlasın, yeni ev kurulsun ilk işim bu bölüme gelip senin başlıkları okumak olacak :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
şık derken şunu anlıyorum.. alışmışsınız klasik görüntülere.. :)
bildiğin 2 kapılı buzdolabın biraz daha büyüğü ve gelişmişi..

genel değildi diğer iki büyük dolap ile kıyaslamıştım ama genelde olabilir güzel görünüyor. :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
genel değildi diğer iki büyük dolap ile kıyaslamıştım ama genelde olabilir güzel görünüyor. :)

bende diğer ikisinin tasarımının farklı olmasından dolayı söyledim.. bu buzdolabı biraz daha bizim alışık olduğumuz dolaplar gibi..

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
500 lt vay be! o ne arkadaş ne dolduracağız içine o kadar :D kaç paraya dolar o buzdolabı... :S ama tasarım vede görüntü bakımından hoş duruyor.. Fiyatı da öyle hoş mudur ? :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
500 lt vay be! o ne arkadaş ne dolduracağız içine o kadar :D kaç paraya dolar o buzdolabı... :S ama tasarım vede görüntü bakımından hoş duruyor.. Fiyatı da öyle hoş mudur ? :D

fiyatı internette 2.350-2.449 Tl arası değişiyor..

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Fiyatı bana biraz yüksek geldi aslına bakarsan :S yoksa normal mi anlayamadım.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Fiyatı bana biraz yüksek geldi aslına bakarsan :S yoksa normal mi anlayamadım.

kapasitesine ve ozelliklerine gore bu fiyatlar normal.. diger modellerin fiyatlarina internetten bakarsan cok daha pahali olacagini gorursun.. hatta Beko gercekten sasirtti beni..

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Beko neden şaşırttı teknoloji açısından mı ? Yoksa fiyatı bakımından mı :D

fatih.soylu88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyaz eşyada LG atık en iyi marka bence ürettiği teknolojiler cok farklı yani kaliteden ödün vermeden iş çıkarıyo adamlar