Hacker'ın biri beni hackledi. Fotolarımı ifşaladı!

langame19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
İlginç bir şey oldu yine. Bugün hacker nasıl olunur diye YouTube'dan video izledim. Yorumları aratırken birisinin anlattığı hacker olma yöntemini denedim. Bi android uygulaması varmış ve bu uygulamayı kullanarak istediğimiz bir şekilde hack yapabiliyormuşuz. Sonra bu uygulamayı yükledim ve gereken ne varsa denedim. Ardından olayı fazla anlamadım. Sonra faceme ve instama girmeye çalıştığımda giremedim. Ardından bir buçuk saat youtubede oyalandım. O sıra bi mesaj geldi. Mesajda gizli fotolarımı hackerın biri eline geçirmiş ve gmail hesabımının da adresini öğrenmiş. Bu sayede fptolarıma ulaşması da kolay oldu tabii. Şuan kendisi faceme ve instagrama fotolarımı attı. Aileme rezil olucam. Çok kötü durumdayım... Ne yapmalıyım nolur söyleyin.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Ne tarz fotoğrafların var?

langame19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Belli yerlerimi açmıştım ve erkeğim ben. Eğer instada abim görürse ki görür büyük ihtimal. Kesin rezil olucam. Hatta sınıfta ve okulda benim hakkımda konuşalacak.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Belli yerlerimi açmıştım ve erkeğim ben. Eğer instada abim görürse ki görür büyük ihtimal. Kesin rezil olucam. Hatta sınıfta ve okulda benim hakkımda konuşalacak.

Geçmiş olsun da telefonun internet bağlantısını kessen iyi olur. Şuan bile senin sesini vs. dinliyor olabilir. Telefonundan başka numaraları bile arayabilir.

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
İyi günler en yakın adli şubeye bildirebilirsin.
Sana yardım edebilecek insanlar onlar düğer türlü IP adreslerini değiştir her türlü şeyi yap.

Tuğ-han

Doçent
Reaksiyon puanı
482
Bu bir siber suçtur en yakın adliyeye gidip suç duyurusunda bulun sana olan şeyi anlatayım "Hacker" olmak istiyorsan forumdaki güvenlik kategorisindeki konularıma bakabilirsiniz.
Adam o Fake uygulamaya trojan yerleştirmiş ve büyük bir ihtimalle keylogger ile sizi loglamış ya da daha önce tarayıcınızda kayıtlı olan şifrelerden şifrenizi eğer hiç biri değilse phising yaparak cookielerinizi çalmış bulunmaktadır. Size tavsiyem şudur tek bir program ile bedava hack yapabileceğinizi söyleyen kişilere inanmayın o programlar exploit değildir gerçek bir exploitin kullanımı profesyonellik isteyen bir iştir. Hele ki exploit yazmak çok daha ileri seviye script programlama isteyen bir iştir.

langame19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bu bir siber suçtur en yakın adliyeye gidip suç duyurusunda bulun sana olan şeyi anlatayım "Hacker" olmak istiyorsan forumdaki güvenlik kategorisindeki konularıma bakabilirsiniz.
Adam o Fake uygulamaya trojan yerleştirmiş ve büyük bir ihtimalle keylogger ile sizi loglamış ya da daha önce tarayıcınızda kayıtlı olan şifrelerden şifrenizi eğer hiç biri değilse phising yaparak cookielerinizi çalmış bulunmaktadır. Size tavsiyem şudur tek bir program ile bedava hack yapabileceğinizi söyleyen kişilere inanmayın o programlar exploit değildir gerçek bir exploitin kullanımı profesyonellik isteyen bir iştir. Hele ki exploit yazmak çok daha ileri seviye script programlama isteyen bir iştir.
Peki ya profesyonel bir kişi bunu yapıyorsa. Sonuçta kimliğini gizliyor bu şahıs. YouTube adresini biraz kurcaladım ve en yakın adliyeye gidip bu şahsı şikayet edeceğim zaten. Ama bu kişi bu kadar kolay ifşa olmaz yakalanmaz diye düşünüyorum. Bu kadar derine gidip böyle bir uygulama ile bizi kandırıyorsa. Bu prpfesyonel ve aklı esince istediğini elde eden hacker tipine benziyor. Kolay kolay da yakalanmaz bu kişi. Hatta peşimi bile bırakmayabilir.

Tuğ-han

Doçent
Reaksiyon puanı
482
Peki ya profesyonel bir kişi bunu yapıyorsa. Sonuçta kimliğini gizliyor bu şahıs. YouTube adresini biraz kurcaladım ve en yakın adliyeye gidip bu şahsı şikayet edeceğim zaten. Ama bu kişi bu kadar kolay ifşa olmaz yakalanmaz diye düşünüyorum. Bu kadar derine gidip böyle bir uygulama ile bizi kandırıyorsa. Bu prpfesyonel ve aklı esince istediğini elde eden hacker tipine benziyor. Kolay kolay da yakalanmaz bu kişi. Hatta peşimi bile bırakmayabilir.
Eğer profesyonel bir "Hacker" ise trojanlar ile zaten fazla uğraşmaz ayrıca profesyonel bir hacker hedef odaklı çalışır yani sizi hedef seçti ise neden? Bunun yanı sıra şöyle diyeyim YouTube böyle durumlarda kişilerin ip adreslerini devlet ile paylaşıyor merak etmeyin.