Hacker Mı ?

cihanser

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geçenlerde bir arkadaş mailini söyledi. Maili hacker ... diye devam ediyor. Bende bilgisayara dair bişeyler biliyor sandım . Geçen gün saat 22 gibiydi aradı . Ya dostum Şimdi biz format attık ses geliyor ama internete bağlanamıyoruz ne yapalım dedi . Yarım saat dil döktüm. HAcker deniliince bir şey mi oluyor acaba:D:D:DBizim hackerlarımız da bu kadar bilgili :D

Buda ilginç ilanımız :D
Okuma yazma bilmeyen önemli evraklarin imzalatilmasinda kullanilacak elaman araniyor.Kör olmasi tercih sebebidir. Tel: 0 547 689 32

TerTip89

Asistan
Reaksiyon puanı
1
=) Hacker ağ ve bilgisayar ve web güvenlik ve güvenlik açıkları ile ilgilidir Bilgisayar teknik sorunu teknik serviscilerin yani bilgisayar teknikerlerinin işidir ama genede hacker yani bilgisayarla içli dışlı olan birisi mutlaka ufak tefek sorunlarını çözmelidir yoksa bilgisayarını tamire götürürse tüm açıkları ortaya çıkabilir gerçi hacker diyoruz sözde hacker değilse karda yürür izini belli etmez kimse bilgilerini göremez

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
amaannn. çoluk çocuk var... heves etmiş almıştır... benim de vardı hackerburak31@xx dye :D:D ama 2 kişi filan vardı. artık onları görmemee çalışıyorum:) hacker adam msn kullanmaz adam gibiyse...:D:D

sidefect

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en son msn yolu ile 8 pkk yasadışı örgüt yakalandı mardinde..

Dikkat etmek gerek...

arex2155

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hehehhee :D .Aynı Hackerdan bi tanaede bende var valla .Bıktım anlamaktan o anlamamaktan usanmadı

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Benimde şimdiye kadar o kadar msn adresim oldu hiç birine hacker yazmadım bana saçma geliyo çünkü hacker dedigin izini belli etmez :D

hayır hacker olsalar ne yazacak onu merak ediyorum

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
hacker ne ki ne biliyo... bir *** bilmiyor işte güya hack miş ney miş peeehh