Ahmetcan26
Asistan
hack nedir ?hackerler bunu nasıl yapar ?programları neler ?androidden hack programları ?buna karşın önlemler nelerdir ? hackerlerin özellikleri ?teşekkürler.
Son düzenleme:
ne gibi kavramlar yazar mısınız ?Bana bu forumdan bir abi kavramları öğrenmem gerektiğini söylemişti.
neyi demişti @Tuğ-han ?abi.Tuğ-han abi demişti zaten.
İnternet sıkıntısı çekiyordum kusura bakma hackle ilgili bir bilgi vermem doğru olmaz yasak ama hackten nasıl korunulur bir hackerın gözünden websiteler vs. Nasıl hacklenir gibi şeyleri açtığım konularda görebilirsiniz.Yoğun olabilir.@Tuğ-han hiç bir şey bilmiyor musun ?bir şey yazamazsan senin hiç bir şey bilmediğini düşünücem.
bu konuda haklısın hocam.İnternet sıkıntısı çekiyordum kusura bakma hackle ilgili bir bilgi vermem doğru olmaz yasak ama hackten nasıl korunulur bir hackerın gözünden websiteler vs. Nasıl hacklenir gibi şeyleri açtığım konularda görebilirsiniz.
Mirror | Hack Zone | Hack Mirror | Shadow System buyur istersen.@Tuğ-han hiç bir şey bilmiyor musun ?bir şey yazamazsan senin hiç bir şey bilmediğini düşünücem.
ÖM olarak söylerim buradan reklama girer.almıyorlar ki tht 'ye ne zaman alıyorlar ki ! sırf ego yapıyorlar hack teamlerde.ayyıldız timden kovuldum dewrem demediğim için.mantıklı bir team söylerseniz ya da link ve tarih atarsanız sewinirim.
@Tuğ-han değil mi ?sen ego yapıyorlar demiştin.