Hacıyatmaz YATTI!

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Programın yapımcısı Okan Bayülgen, sunucu Ata Demirer. Ama olmayınca olmuyor.
Cumartesi geceleri Kanal D ekranlarında yayınlanan Ata Demirer’in sunduğu Hacıyatmaz programı yayından kaldırıldı.

Medyatava’nın haberine göre Okan Bayülgen’in yapımcısı olduğu programı sunan Ata Demirer, yaptığı işten memnun olmadığını kanal yöneticileri ile paylaştı.

Program yayından kaldırılırken Kanal D, Ata Demirer’e farklı bir şov programı hazırlamasını teklif etti.

Kaynak:http://www2.internethaber.com/news_detail.php?id=120758

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şahsi fikrim;

Ata Demirer Avrupa Yakasına Geri Dönüyor. Onun için programı yayından kaldırıldı.

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
ya ata mata kimse beceremiyor işteee okanın yerini kimse dolduramaz arkadaş!

adam canla başla çalışıyor ben okanı geri istiyoruumm %( bu acemiler hiç bişi beceremiyooo okaaann gel %(

megaman

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Şahsi fikrim;

Okan Bayülgen' in şov yaptığını düşünmüyorum. Televizyon Çocuğu ile Şov dünyasında başarıyı yakalayan, ancak sonraki bütün programlarında vizyonunu yenileyemeyip aynı çizgide devam eden, sadece program isimlerinin değiştiği monoton ve izleyiciyi aşağılayan yapıda ilerleyen programcıklara imza atmış birisidir. Ülkemiz şartlarına göre iyi bir televizyoncudur, orta halli bir oyuncudur ancak iyi bir şovmen değildir.

Ata Demirer ise uzun süre ekranlardan ayrı kalmanın mesleği ve kendi geleceği için iyi birşey olmadığını farketmiş olacak ki malum şov programıyla TV' ye geri dönüş yaptı, ancak istediği başarıyı sağlayamadığını düşünerek (!) yayından kaldırılmasını rica etti. Şu son yazdığım cümleye ben bile inanmadım açıkcası ya neyse, öyle farzedelim. Ata Demirer' i Avrupa Yakası' nda görmek isteyen birçok hayranı var muhtemelen. Eski tadını kazanması dileğiyle.

Haber için teşekkürler.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
megaman dedi ki:
Şahsi fikrim;

Okan Bayülgen' in şov yaptığını düşünmüyorum. Televizyon Çocuğu ile Şov dünyasında başarıyı yakalayan, ancak sonraki bütün programlarında vizyonunu yenileyemeyip aynı çizgide devam eden, sadece program isimlerinin değiştiği monoton ve izleyiciyi aşağılayan yapıda ilerleyen programcıklara imza atmış birisidir. Ülkemiz şartlarına göre iyi bir televizyoncudur, orta halli bir oyuncudur ancak iyi bir şovmen değildir.

Ata Demirer ise uzun süre ekranlardan ayrı kalmanın mesleği ve kendi geleceği için iyi birşey olmadığını farketmiş olacak ki malum şov programıyla TV' ye geri dönüş yaptı, ancak istediği başarıyı sağlayamadığını düşünerek (!) yayından kaldırılmasını rica etti. Şu son yazdığım cümleye ben bile inanmadım açıkcası ya neyse, öyle farzedelim. Ata Demirer' i Avrupa Yakası' nda görmek isteyen birçok hayranı var muhtemelen. Eski tadını kazanması dileğiyle.

Haber için teşekkürler.

+1

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
TV programlarıyla aram iyi olmadığı için pek fazla bişey söyleyemiyorum ama megaman abimin dediğine katılıyorum..

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben ata demirel'in yaptıgı hiçbir espriye ve skeç'e gülemeyen tayfadanım kendisini şovmen olarakta begenmiyorum,zaten programı izledim kofti ötesinede geçememişti,bitirmişler iyi olmuş sevindim açıkcası ...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
400
Ata fena değilde tüm espirilerini ezberlemiş harfi harfine tekrarlıyor bu dabeni bayıyor açıkçası hiç kendisini yenilemiyor.