Haberler başlığı..

Panther

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haberler başlığı altındaki köşe yazıları, gündem ve beğenilen köşe yazıları adlı bölümlerde siyasi içerikli yazıların yasaklanmasını öneriyorum.. Gereksiz gerginlik ortamı ve karmaşalar büyüyüp hakaret boyutlarına ulaşabiliyor.. Kaldı ki bir teknoloji sitesinin forumunda siyasetin işinin olmadığını düşünüyorum.. Gereksiz yere arkadaşlarımızla sizli bizli ifadelere bürünüyoruz.. Ana sayfadaki sağ framede bile sürekli siyaset başlıkları göze çarpıyor.. şu an 06:46 itibari ile anasayfada 9 tane siyasi haber başlığı var.. Zaten bir yorum yaptıktan sonra kaçarı yok savunmalar, değişik ithamlar ortaya çıkıyor.. Bunun da bir teknoloji forumuna çok da yakışmadığını düşünüyorum.. Ortamı germenin, sürekli tartışmanın bir çıkışı bir sonucu yok.. Eğer öyle olsa idi, politikacılarımız sürekli it dalaşı içinde olmaz kardeş kardeş bu ülkeyi yönetirlerdi. Bu foruma ulaşmış kişilerin gerekli haber organlarına, gazetelerin mevcut olduğu sitelere rahatlıkla ulaşabileceğini düşünüyorum, dolayısıyla da haberleri buraya taşımanın pek de manası yok..
Sizler neler düşünüyorsunuz ?