Haberin Devamı Için......

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Shiftdelete.Net Makakaleri, bölümünden ayrılmayan ben artık giresim bile gelmiyor "haberin devamı..........." olayı yüzünden.Çoğu kullanıcı bazı makalelerin altında belirtti bu rahatsızlığı fakat cevaplar hep; "Forumun yükünü azaltmak için" oldu..Anlamadığım nokta gerçekten azalıyormu acaba...Aylık yada haftalık ne kadar kazanıyorsunuz ne kadar kârınız oluyor bilmiyorum, ama daha en iyi hostingleri alabilecek kapasitedesiniz bana göre 100 bin küsür üye az değil...Aslında bir pazarlama tekniğide olabilir, çoğul hitin artması,sitenin trafiğinin çoğalması gibi sonuçta reklamlardan kazanç sağlayan bir site, eğer pazarlama ile ilgili birşeyse kimse karışamaz tabiki, ama olmamalı yakışmıyor bence

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Adam bastıra bastıra haklı. Adam sonuna kadar haklı. Adama gık diyen karşısında beni bulur.

Sonuç olarak adam haklı beyler.

finalfreeze

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Shiftdelete.Net Makakaleri, bölümünden ayrılmayan ben artık giresim bile gelmiyor "haberin devamı..........." olayı yüzünden.Çoğu kullanıcı bazı makalelerin altında belirtti bu rahatsızlığı fakat cevaplar hep; "Forumun yükünü azaltmak için" oldu..Anlamadığım nokta gerçekten azalıyormu acaba...Aylık yada haftalık ne kadar kazanıyorsunuz ne kadar kârınız oluyor bilmiyorum, ama daha en iyi hostingleri alabilecek kapasitedesiniz bana göre 100 bin küsür üye az değil...Aslında bir pazarlama tekniğide olabilir, çoğul hitin artması,sitenin trafiğinin çoğalması gibi sonuçta reklamlardan kazanç sağlayan bir site, eğer pazarlama ile ilgili birşeyse kimse karışamaz tabiki, ama olmamalı yakışmıyor bence

+1 :)

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Bu konuda söyliyeceğiniz cümlelerin önemi yok , yöneticiler bu kuralı bozamaz maddi çıkarlar her zaman önce gelir.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237

hosting mi? koca server bu forumun yükünü taşımaya çalışıyor, herhangi bir hosting firması server'ına kabul etmez zaten, sitenin kendine ait serverı var yani.

buna rağmen teknik sebeplerle sorunlar yaşadığımızı biliyorsunuz, geçen aylarda 500 hatalarından sizler kadar bizlerde şikayetçiydik, şu sıralar sorunlarımız çözüldü gibi gözüküyor. :)

ersin

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Sitede yayınlanan haberlerin, google aramalarında sürekli forumda çıkıyor olmasından dolayı, forum trafiğinin ana sayfaya yönlendirilebilmesi için yapılmış bir çalışmadır.

Büyük medya patronlarının yönettiği şirket değiliz ve ayakta kalabilmemiz için çaba sarf etmemiz gerekiyor, lütfen konuyu yanlış yerlere çekmeyiniz.

Teşekkürler.