H1Z1 Station account hatası

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün pc ye h1z1 i kurdum. Arkadaşın pc yetmediği için oynamaya steam hesabını bana verdi. Giriş yaptım, onun e postasından bir onaylama kodu istedi. Sorunsuz bir şekilde girdim ve oyunu indirdim. Oyuna girip bir hesap açtım. Play e bastığımda bir süre h1z1 ekranı geliyor fakat sonra chromeden şöyle bir hata sayfası açılıyor; We're sorry, it looks like you are trying to play the game using a different Station Account then what was originally used when you bought Early Access. Ne yapacağım anlamadım lütfen yardım edin. Son bir soru olarak, gt740m, 4 gb ram ve i5 4200u ile bu oyunu mediumda +30 fps oynayabilirmiyim? Şimdiden çok teşşekürler.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=431254]PlaTooN0x[/MENTION]

H1Z1 hangi hesapla steame baglandiysa o hesaba giris yapman gerekiyor. Farkli bir hesap ile giris yapamiyorsun maalesef.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu yüzden arkadasinin h1z1 hesabini kullanman gerek.

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki çok teşekkürler. Bide bu oyunu yazdığım sistemle düzgün oynayabilmek için hangi ayarlarda oynamam gerekir

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Peki çok teşekkürler. Bide bu oyunu yazdığım sistemle düzgün oynayabilmek için hangi ayarlarda oynamam gerekir

Sistemin minimum gereksinimleri karsiliyor. Hangi ayarlarin daha uygun oldugunu test ederek bulabilirsin.

Düsük-Orta ayarlar ile baslayip duruma göre yükseltirsin.

EnesHD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=431254]PlaTooN0x[/MENTION]

H1Z1 hangi hesapla steame baglandiysa o hesaba giris yapman gerekiyor. Farkli bir hesap ile giris yapamiyorsun maalesef.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu yüzden arkadasinin h1z1 hesabini kullanman gerek.
Peki ben yeni hesap acip nasil onla girebilirim eski hesabin adini yanlis girdimde ayrintili aciklarmisiniz lutfen
--- Gönderi Güncellendi ---
Benim h1z1 hesabim adini cok yanlis girdim
Bunu bi zaman sonra fark etim ve yeni bir hesap actim bu hesapla nasil oyuna girebilirim lutfen yardımcı olurmusunuz