Güzeldin...

Yeniüye_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzeldin benim gözümde çok güzel ve özeldin herkesten herşeyden.Hayal olamayacak kadar gerçektin işte
yada gerçek olamayacak kadar hayal.
Düşünürdüm seni sürekli, dalıp giderdim kendi içimde uzaklara,herkesden uzak sakın yakınlara...
Yakın olmak isterdim sana ama dokunmak değil,elini tutmak değil, öpmek değil, Yanında olmaktı istediğim
gözlerine korkmadan bakmak,bana baktığını görmek umutlanmaktı...
Evet umutlandım da hem de çok, olur dedim dedim ya niye olmasın, belki o da beni sever ,benim
onun için yandığım gibi yanmasada belki az daha olsa tutuşur benim için dedim tabi kendi kendime.
Herşey uygundu sanki,samimiydik hemde çok, sen ve ben değildik "biz"dik yada ben yine öyle sandım gerçek
olamayacak bir hayala aldandım.Sevdim çok sevdim aynı oranda karşılık beklemesemde, ama sakladım en yakınım
dakilerden bile,Korktum anlatırsam yayılır diye, yayılır da sana yetişir diye, benimle bir daha konuşmazsın
diye...
Evet sakladım, içim de yanıyordu sönmeyen bir ateş ve gördükçe seni alevi artıyordu kalbim ısınıyordu heyecan
lanıyordum, saçmalıyordum da bazen...
Sana baktığımı bilmezdin, kim bilir belki de farkederdin bilmiyorum ama sana bakardım gizli gizli, gözlerine
bakamazdım, gözlerinle gözlerim aynı hizaya geldiğinde kaçaçak yer bulamazdı gözlerim,nereye baksam sen vardın
Sonra gidiyorum dedin uzaklara, gitme kal dedim, sordun neden ne için, kaybetmekten korkuyorum seni,Seni seviyorum..
dedim. Önce sorguladın biraz ama sonra sende seni seviyorum dedin, beni mutlu ettin...
Evet ettin beni mutlu kısa bir süreliğine, evet oldu dünyalar benim hayaller gerçek oldu benim için.
Evet dedim oldu söyledim, saklamadım daha kaybetmeden söyledim.Ve karşılık verdin bana on katına bin katına çıktı sevgim,
bağlandım daha da çok. Dua ettim Rabbim e bana bunu yaşattığı için...
Ama tabi her mutluluk geçiçiymiş,ve her rüya bitermiş eninde sonunda...
Bişey oldu, garip bişey sevme beni dedin bağlanma dedin, olmaz yapamam senle dedin.
Önce gözlerim sonra başım düştü önüme, bütün denizler kaynar su oldu da döküldü sırtımdan aşağı sankive karardı her yer
bir tek sen kaldın gözümün gördüğü yerlerde, yaklaşmak istedim konuşmak istedim neden diye, ama mesafe vardı aramızda
yaklaşmaya çalıştıkça uzaklaşıyordun. Artık sadece rüyamda vardın sadece hayallerde benim için.
Hani rüya görürde çok gerçekti sanarsınya uyanmak istemezsin ama uyanırsınya kahrolursun ya öyle oldum bende, benim
için kısa süren bir rüyaydın gerçek olamayacak kadar hayaldin yani yada...
Geçti aradan zaman ettim kendimi harap duman
Seni seviyordum görmüyordun artık rüyalarıma da girmiyorsun, kim bilir belki unutluyorsun, yada büyük darbeyi vurmak için
Sakalanıyorsun...
[Yeniüye_61]

Kötü olmuşsada çok aşağılamayın :)