Güzel Msn Nickleri

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Benden Size Birkaç Tane Seçmece Msn Nickleri. Umarım Beğenirsiniz.

baNa beNLe ndN koNusmuyosuN muhaBbeti yaPma.!seNin beNim msN'mde buLuNmaN bi ayRıCaLık sadeN uNutma..!!

# umRumda mı sanDın hayaD ! aHh neşeSi yeTer (:

iNan sen oLmasanDa bu dünYa dönüyo ama seNin qibi şeRefsizLern hayaTı uzun süRmüo ! x)

Fabrikadan çıkan defolu mallar gibisin XD.

Son Sigaram..Son Nefesim...Sensiz Son Gecem...

Bir Tek Yaşayarak Öğrenilirmiş Hayat Okuyarak DinLeyerek Deil...Bildiklerini Bana Neden Anlatmadığını Anladım...

Bîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR’ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz…

!!!_HaYaT BoS EgLeN cOs_!!!

BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL. BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ IMPARATORLARLA BUYUDUK KESTANELERLE DEGIL.

o kız beni aşar, çünkü o bir kaşar, delikanlı adam, manitasız yaşar!

hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın...

dünyada öyle adil bir düzen var ki; kimseyi atlamadan hepimizi tek tek düzüyor!

kıyamet gelse de kopsak.

gökte bir yıldız olsam ilk sana kayardım!

hemen canımı alma rabbim bırakta hayatla didişeyim, mümkünse dişi gönder azrailimi ölümle sevişeyim...

Kiz DiYé oNém VéRénin.. GuZéL DiYé Kaşar SéVénin! PaRa DiYé Dost SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini …….

Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum…

BiZ DoStLaRiMiZi KiR çIcEgI gIbI AvCuMuZdA dEgiL KuRsUn YaRaSi GiBi kLbImIzDE tAsIrIz

Her konu da ya çare SİZSİNİZ;yada ÇARESİZSİNİZ.

Benden Elektirik Alamayana, Santral Soksan Yine Fayda ETMEZ...

HaYaTTa HiÇ SevMe, SeVsenDe BeLLi Etme , ÇünKü SeVen SevilMez , SeVileN De KıYmeT BilMez.

delikanlı adam özür dilemez özür dileyecek pozisyona düşmez.....

BeN HiCbİr ZaMaN HaYaL KiRiKLiGiNa UGRaMaDiM CuNKu, Ben HiCKiMSe iCiN HaYaL KuRMaDiM.....!!!!!!! © !!!!

GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa kaLana qit deMék TerßiyésizLeRe DönMeyene DöN demeK AciZLeRe HakedéNe YoL VeRMek Bize YaKı$ı

fen lisesinde değiliz ki hazamız olsun,öğretmen lisesinde değiliz ki ek puanımız olsun düz lisede değiliz ki sevgilimiz olsun.meslek lisesiyiz VATAN SAĞOLSUN.

hayat yine giriş...gelişme..sonuç.. Giriş nedensiz...Gelişme ümitsiz...Sonuç gereksiz...

şerefsizlerin şerefsizce yaşadığı bu dünyada sende şerefsizce yaşıyorsan adiliğine boncuk takta nazar değmesin!!!.

HéRKés Kéndini AR†iS† saniOr.Ama ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénim.isDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL.!..

ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya

éLé$tiRmé ßéN!.. ßéYéndiYSén takD!R éD….! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taq:Ma siKdiR éDD..!

CeSarE†imiN ßi††iĞi yErdE £SaRe†iM ßa$Lar

GeRçEk aLeMdE ImZaMı, SaNaL AlEmDe dE InDeXiMi bAsArIm…!

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
GeRçEk aLeMdE ImZaMı, SaNaL AlEmDe dE InDeXiMi bAsArIm…!

hoşuma gitti :D :D

binaryy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gökte bir yıldız olsam ilk sana kayardım! ::D:D:D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
HéRKés Kéndini AR†iS† saniOr.Ama ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénim.isDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL.!..

tuttum bunu:)

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
Benden Elektirik Alamayana, Santral Soksan Yine Fayda ETMEZ..:D:D:D
Hepside güzel teşekkürler ;)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
kıyamet gelse de kopsak. tuttm bunu :D:D:D:D:D:D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Enteresan nickler sağol sevdim desen yalan olmaz :D

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Daha çok kamyon arkası yazılarına benzemiş, sanırım eserlerin sahipleri evrim geçiren, yada kendilerini geliştiren kamyoncu vatandaşlarımız.