Guzel bir rom onerisi

Ulassecgin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar ben yeni bur rom ariyorum surumu 5.0 uzeri olsun ve pac rom,rr gibi bol ozellikli olmasini istiyorum biyle bur rom biliyorsaniz onerirmisinz

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Galaxy Note 1 Mıu 6 romu at abi Xiaomi romu kur cihaza sana yemin ediyorum telefon uçuyor arkadaşa yaptık dahada şenlendi cihaz Samsung neler yapıyoruz ya ahaha :biggrin:

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Şarjın iyi gitmesini istiyorsan hocam bataryanın orjinalını Aliexpress den sipariş et BUYUR TIKLA BURADAN BATARYA BAK Bahsettiğim rom içinde açıklamar burada TIKLA KARDEŞİM

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Özellikleri cokmu ve stabilmi vede sarj nasil gidiyo

1.5 gün alıyor arkadaş bu senin kişisel kullanıma bağlı sürekli internet açıksa bazı uygulamarı devre dışı bıraktık gmail hangoust efenim navigasyon telefonda sık kullanmıyor onu devre dışı bıraktık chrome çart çurt şeyleri kapattık şarj daha stabil oturdu telefona

Ulassecgin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şarjın iyi gitmesini istiyorsan hocam bataryanın orjinalını Aliexpress den sipariş et BUYUR TIKLA BURADAN BATARYA BAK Bahsettiğim rom içinde açıklamar burada TIKLA KARDEŞİM

- - - Mesaj Güncellendi - - -

1.5 gün alıyor arkadaş bu senin kişisel kullanıma bağlı sürekli internet açıksa bazı uygulamarı devre dışı bıraktık gmail hangoust efenim navigasyon telefonda sık kullanmıyor onu devre dışı bıraktık chrome çart çurt şeyleri kapattık şarj daha stabil oturdu telefona
Peki ya ozellikleri nasil