Güvenlik Testi Şaşıracaksınız...

feyk06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zemana tarafından geliştirilen antilogger proğramı piyasaya çok iddialı girdi.

zemana antilogger proğramının resmi sitesinde uygulanan simülasyon güvenlik testini uyguladığınızda şaşırmamak elde değil.

TESTİN AMACI: Eğer sisteminizde bulunan Güvenlik Yazılımınız sizi "Sezgisel olarak" koruyabiliyor ise bu test programının klavyenizi (Keyboard) izlemesini engellemesi gerekmektedir.

Aksi takdirde Key Logger zararlılarına karşı güvende değilsiniz!

benim sistemde Kaspersky İnternet Security 2009 ve Webroot Spy Sweeper bulunmakta ve iki proğramda aktif durumda iken denedim. sonuç olumsuz. key-Logger engelleyemediler.
ve Zemanayı kurdum denedim. şaşırmamak elde değil.

test burada : Key-Logger Test

Security Tests

http://www.zemana.com

Zemana AntiLogger ile Güçlü Sezgisel Bilgi Güvenliği

AntiLogger, zararlı yazılımların saldırı metodlarına karşı geliştirilmiş güçlü anti-eylem metodları içeren yenilikçi güvenlik modülleri ile "Bilgi Güvenliği"nizi imza veritabanına ihtiyaç duymadan sezgisel olarak koruma altına alır. Antilogger, bilinen tüm yöntemler ile çalışan bilgi hırsızlığı amaçlı zararlıları engellemektedir. Kullandığı sezgisel koruma metodu ile henüz ortaya çıkmamış ve bilinmeyen yeni saldırı

yöntemlerine karşı da "Bilgi Güvenliği"nizi sıfır zamanlı olarak koruyabilmektedir.

AntiLogger, yaygın olarak kullanılan ve dünyaca tanınmış çeşitli güvenlik yazılımlarının bile yakalayamadığı bilinmeyen zararlılara karşı size yepyeni ve çok güçlü bir koruma sağlar. AntiLogger’ın üstün gücünü daha yakından görmek, koruma modüllerini test etmek veya kullandığınız yazılımın sizi ne kadar koruduğunu canlı olarak görmek için "Simülasyon Test Programı" sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

feyk06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky İnternet Security 2009 ve Webroot Spy Sweeper alanlarında en iyisi:) nasıl oluyor anlamadım.
spyware terminator adlı proğram tehlikeyi algıladı ve engelledi :)

lDword

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ee böyle durumlarda yazılım fanatikliği yapmak yerine yazılımların güncel durumlarına bakıp aralarından en iyisini bulup kullanmak en iyisi.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
nod32.....gümmm :(

bu keylogger programı @ işaretini göstermedi.. demek ki şifrenizde kullanırsanız yakalayamaz... ;)

feyk06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yazılım fanatikliği yokki burada. bu arada zemana turk yapımı bir proğram.

yavuzsv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iyide yazdıklarımızın ekranda görünmesi bişey ifade etmez. bunları internete yollaması lazım. internete yollamaya kalksında görelim engelliyomu engellemiyomu.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
avira boşa salladı ıskaladı ama durun oda neee comodo güvenlik duvarı holeyy :D

OkN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
feyk06 aynı nickle aynı yazıyı sen doctus a da yazdın :)
Ayrıca avira hiç uyarı vermiyor comodo sadece keylogger testinde uyarı veriyor

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yazılım fanatikliğinden değil. ama ben çok program gördüm ilk piyasaya çıktığında kimselerin yakalayamadığı bir şeyi yakalamaya muktedir olan. sonra ne mi oluyor? herkes biliyor aslında ne olduğunu...

mesih_se

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi Güzel hoşta Sezgisel olarak" kelimesi bana pek güvenilir gelmedi
her sayfasında tanıtımında var : :( :)
yoksa sezgisel olarak güzel bir şeye benziyor :) :D

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ZoneAlarm 7 bırakmadı :D
ama Zemana'da keyloggerin kayıt ettiklerini gösteriyor.