Soru Güvenilir yurt dışı iphone satıcısı önerisi

Yusuf türkmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yurt dışı iphone 11 ya da xr almak istiyorum. Güvenilir bir satıcı önerebilir misiniz? Kurumsal büyük çaplı satıcılar tercihim.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Yurt dışı iphone 11 ya da xr almak istiyorum. Güvenilir bir satıcı önerebilir misiniz? Kurumsal büyük çaplı satıcılar tercihim.

Yurtdışından telefonu aldıktan sonra burada kayıt ücretinden haberin var değil mi ? Ayrıca garanti sıkıntısından bahsetmeyeceğim bile.

Çok büyük bir risk. Bütçen kadarıyla gidip temiz 2. el iphone bakabilirsin.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,891
Yurtdışından telefonu aldıktan sonra burada kayıt ücretinden haberin var değil mi ? Ayrıca garanti sıkıntısından bahsetmeyeceğim bile.

Çok büyük bir risk. Bütçen kadarıyla gidip temiz 2. el iphone bakabilirsin.
Neden bilmediğiniz konuda bu kadar net bir dille konuştunuz?

Şuan Yurtdışından alınan telefonların neredeyse hiç biri legal yollar ile kayıt edilmiyor. Hepsi 100-200 liraya illegal şekilde kayıt ediliyor. Evet çok riskli ve dolandırılma şansı yüksek ancak bu devirde kayıt parasına 2700 lira verebilecek insan kalmadı.

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Neden bilmediğiniz konuda bu kadar net bir dille konuştunuz?

Şuan Yurtdışından alınan telefonların neredeyse hiç biri legal yollar ile kayıt edilmiyor. Hepsi 100-200 liraya illegal şekilde kayıt ediliyor. Evet çok riskli ve dolandırılma şansı yüksek ancak bu devirde kayıt parasına 2700 lira verebilecek insan kalmadı.

Dostum illegal işlerle uğraşmam. İllegal işlerle uğraşanın da burada işi olmaz. Boş boş atar yapmayı bırakmalısın. Gayet doğru dürüst bir insan bu riske girip yurt dışından telefon getirttiriyor ise onu tıpış tıpış kayıt parasını vererek kullanır.

Bu devirde 2700 TL kayıt parasını verebilecek insan kalmadı demişsin ama dolandırılma ihtimalini de yazmışsın. Adam 600-700$'a telefon alacak ve onu kullanamama riskini göze mi alacak ? Abi hadi ya...