Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi yurtdışında telefon fiyatları düşük yabancı sitelerin hangisinde telefon yada tablet almak güvenilirdir buraya yazabilirsiniz
aliexpress tam guvenilir degil. kullanicinin ne kadar trafik yaptigina bakman lazim.
ebay, amazon, quickmobile gibi sayfalarda ki saticilarin hepside Turkiye ye gonderim yapmiyor.
birde batarya sikintisi var cunku bataryi posta ve kurye kabul etmiyor.
ben note 2 clone telefon aldım. eski bi telefonumun IMEI'sini verdim, yeni telefona işlediler. 1 senedir de hala çalışıyor. gümrük vergisi olmasın, yakalanmasın vs. diye de 170 tl'lik "mp4 gift" yazdılar pakete. gümrük takılmadan kapıma kadar da geldi.
Güvenilir şirketler Türkiye'ye yollamıyorlar, güvenilmez yerlerden verilen siparişler ise gümrüğe yakalanmaz isen sana ulaşabiliyor. Bknz ceyko171... Telefonuma IMEI atmayı kabul eden bir yerden telefon siparişi vermezdim, yani arka yollara sapan birinin beni dolandırmayacağı ne malum. Bu arada bir de aldığın telefonu üzerine kaydetme olayı var, pasaport lazım. Demek istediğim iki kuruş kar edeyim diye işin sonunda daha fazla zarar edebilirsin, ha etmeyedebilirsin, karar sana kalmış...