Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gururlu insanda ben"lik önde gelir ama gururu gerektiren şartlarda var.İşin içine sevgi girdiği zaman orası tartışılır.Çünkü akıl artık safdışı kalmıştır....Genede tecrübesi olan arkadaşların yorum yapması daha uygun olur bance
O insanı sevmişsen ,onu seçmişsin demektir,demekki senin için önemli biri,bi hata olmuştur,sorun çıkmıştır aranızda,herşey eski haline gelebilicekse, BENCE GEÇMESİN,bunun ilerside var hesabı(Gurur kötü bişeydir)
Gurur sevilen insan için feda edilebilir. Ama bu belli sınırlar içinde olabilir. Bazen insan hiç yapmayacağını düşündüğü şeyleri yapar bazen de hep yaptığı şeylerden vazgeçebilir. (Yaşanmıştır )
Aldatılmış birisi bile gururunu sevdiği kişi için bir kenara bırakabilir.
Peki Gururunuzu feda etmeyi ne zaman bırakırsınız?
1. Sevdiğiniz kişi sizi sevmediğini söylerse.
2. Ona verdiğiniz şanslar tükendiğinde. (Kişiden kişiye değişir fakat bence patlama noktasını bekleyip işi çirkinleştirmenin manası yok.)
3. Kişiliğinizi kaybetmeye başladığınızda. (Her insanın kendine özgü bir kişiliği vardır, birisi sizi seviyorsa, kişiliğinizden dolayı seviyordur. Bana göre kişiliğinizi ilişki karşısında artık koruyamıyorsanız, ne karşıdakine, ne de kendinize faydanız kalır...)
Bu soru bana göre saçma.Çünkü,birisi size sorsa aile mi sevdiğin kadın mı ??? cevab çok zor düşünülür iş mi sevgi mi ??? aynen tekrar çok zor söylenir cevab.İnsan'ın zevkleri ve renkleri tartışılmaz.Biri der geçer biri der geçmez.İnsan aklı farklıdır.Soru güzel ama 1. cümlede herşeyi belirttiyorum.İyi Günler