Gurur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Selamlar. Sizce gurur sevdiğiniz insanın önüne geçer mi? Geçmelimi? Geçmemeli mi?

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
gecmesi gerektiği zaman gecmeli

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Her zaman değil ama bazen geçmelidir (A)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Geçmeli..

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
ne bılım cok kararsızım cevap vermesem olmazmı hımm mmmm onune gecerse ne olur acaba mmmmmm

yun_us25@

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gururlu insanda ben"lik önde gelir ama gururu gerektiren şartlarda var.İşin içine sevgi girdiği zaman orası tartışılır.Çünkü akıl artık safdışı kalmıştır....Genede tecrübesi olan arkadaşların yorum yapması daha uygun olur bance

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
O insanı sevmişsen ,onu seçmişsin demektir,demekki senin için önemli biri,bi hata olmuştur,sorun çıkmıştır aranızda,herşey eski haline gelebilicekse, BENCE GEÇMESİN,bunun ilerside var hesabı(Gurur kötü bişeydir:))

sertdemiry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gurur sevilen insan için feda edilebilir. Ama bu belli sınırlar içinde olabilir. Bazen insan hiç yapmayacağını düşündüğü şeyleri yapar bazen de hep yaptığı şeylerden vazgeçebilir. (Yaşanmıştır :))

Aldatılmış birisi bile gururunu sevdiği kişi için bir kenara bırakabilir.

Peki Gururunuzu feda etmeyi ne zaman bırakırsınız?
1. Sevdiğiniz kişi sizi sevmediğini söylerse.
2. Ona verdiğiniz şanslar tükendiğinde. (Kişiden kişiye değişir fakat bence patlama noktasını bekleyip işi çirkinleştirmenin manası yok.)
3. Kişiliğinizi kaybetmeye başladığınızda. (Her insanın kendine özgü bir kişiliği vardır, birisi sizi seviyorsa, kişiliğinizden dolayı seviyordur. Bana göre kişiliğinizi ilişki karşısında artık koruyamıyorsanız, ne karşıdakine, ne de kendinize faydanız kalır...)

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Selamlar

Bu soru bana göre saçma.Çünkü,birisi size sorsa aile mi sevdiğin kadın mı ??? cevab çok zor düşünülür iş mi sevgi mi ??? aynen tekrar çok zor söylenir cevab.İnsan'ın zevkleri ve renkleri tartışılmaz.Biri der geçer biri der geçmez.İnsan aklı farklıdır.Soru güzel ama 1. cümlede herşeyi belirttiyorum.İyi Günler

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
gurur mu kaldı seçil sen ne diyon... :S