Soru Gürcistan'ın hangi şehrine taşınılır?

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,870
Merhaba. Gürcistan'ın hangi şehrine taşınılır? Tiflis düşünüyorum şuan.

+Azerbaycan'a taşınmak mı Gürcistan'a taşınmak mı?

• Konuyu başlatan
  • Moderatör

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,870
Gürcistan'a da gittim Azerbaycan'a da. Gürcistan istersen Batuma git, Tiflis boş. Azerbaycan ise Bakü'den şaşma. Ama benim tercihim Gürcistan olur.
Teşekkürler. Azerbaycan'a gittiğim zaman zaten bir tek Bakü'yü görmüştüm ve beğenememiştim. Batum'u seçeceğim galiba.

Reaksiyon puanı
19,152
Teşekkürler. Azerbaycan'a gittiğim zaman zaten bir tek Bakü'yü görmüştüm ve beğenememiştim. Batum'u seçeceğim galiba.
Bakü'nün belli yerleri güzel, onun dışında güzel değil. Azerbaycan'da öyle çok güzel değil, Gürcistan Batum iyi olur ama yani Bulgaristan falan varken neden Gürcistan? Belarus,Bulgaristan, Romanya vb. Balkanlara gidebilirsin.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,870
Bakü'nün belli yerleri güzel, onun dışında güzel değil. Azerbaycan'da öyle çok güzel değil, Gürcistan Batum iyi olur ama yani Bulgaristan falan varken neden Gürcistan? Belarus,Bulgaristan, Romanya vb. Balkanlara gidebilirsin.
Gürcistan da tanıdıklar, akrabalarım var, düzenimi kurmama yardımcı olacaklar.

Reaksiyon puanı
19,152
Gürcistan da tanıdıklar, akrabalarım var, düzenimi kurmama yardımcı olacaklar.
Aslında balkanlar çok iyi olur ama siz bilirsiniz, gürcistan'ın para birimi "lari" eskiden 75 kurustu 1 lari, şuan 6-7TL yada daha fazlaydı herhalde. Ama yinede çok değersiz değil paramız orada, bazen pahalı olabiliyor tabii Gürcistan ama TR'ye kıyaslarsak biraz daha ucuz.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,870
Aslında balkanlar çok iyi olur ama siz bilirsiniz, gürcistan'ın para birimi "lari" eskiden 75 kurustu 1 lari, şuan 6-7TL yada daha fazlaydı herhalde. Ama yinede çok değersiz değil paramız orada, bazen pahalı olabiliyor tabii Gürcistan ama TR'ye kıyaslarsak biraz daha ucuz.
Balkan ülkelerinden hiç birine gitmedim. Oranın dilini bilmeden, kimsem olmadan idare edebilir miyim ki?

Reaksiyon puanı
19,152
Balkan ülkelerinden hiç birine gitmedim. Oranın dilini bilmeden, kimsem olmadan idare edebilir miyim ki?
Çok türk var. ?
Ayrıca Makedonya ve Macaristan'da resmen Türkçeye çok yakın bir dil konuşuyorlar hiç sorun olmaz. Ve balkanlarda Avrupa birliğine üye ülkeler vs var gerçekten güzeller.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,870
Çok türk var. ?
Ayrıca Makedonya ve Macaristan'da resmen Türkçeye çok yakın bir dil konuşuyorlar hiç sorun olmaz. Ve balkanlarda Avrupa birliğine üye ülkeler vs var gerçekten güzeller.
Teşekkürler düşünürüm. Makedonya'yı araştıracağım özellikle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

16 yaşında temelli başka bir ülkeye taşınmak beni yıpratır mı sizce?

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,896
Reaksiyon puanı
19,152
azerbaycana gidince yabancılık çekilmiyor muymuş :)

daha önce gittiniz mi?
Yoğun bir kültür farkı var Azerbaycan'da. Rus ve İran kültürü hakim, daha önce gittim. Yabancılık çeker, Türkiye'de doğudan batıya gitse bile yabancılık çekmesi muhtemel. Azerbaycan'da da çeker ama fazla değil..