- Moderatör
Merhaba. Gürcistan'ın hangi şehrine taşınılır? Tiflis düşünüyorum şuan.
+Azerbaycan'a taşınmak mı Gürcistan'a taşınmak mı?
+Azerbaycan'a taşınmak mı Gürcistan'a taşınmak mı?
Teşekkürler. Azerbaycan'a gittiğim zaman zaten bir tek Bakü'yü görmüştüm ve beğenememiştim. Batum'u seçeceğim galiba.Gürcistan'a da gittim Azerbaycan'a da. Gürcistan istersen Batuma git, Tiflis boş. Azerbaycan ise Bakü'den şaşma. Ama benim tercihim Gürcistan olur.
Bakü'nün belli yerleri güzel, onun dışında güzel değil. Azerbaycan'da öyle çok güzel değil, Gürcistan Batum iyi olur ama yani Bulgaristan falan varken neden Gürcistan? Belarus,Bulgaristan, Romanya vb. Balkanlara gidebilirsin.Teşekkürler. Azerbaycan'a gittiğim zaman zaten bir tek Bakü'yü görmüştüm ve beğenememiştim. Batum'u seçeceğim galiba.
Gürcistan da tanıdıklar, akrabalarım var, düzenimi kurmama yardımcı olacaklar.Bakü'nün belli yerleri güzel, onun dışında güzel değil. Azerbaycan'da öyle çok güzel değil, Gürcistan Batum iyi olur ama yani Bulgaristan falan varken neden Gürcistan? Belarus,Bulgaristan, Romanya vb. Balkanlara gidebilirsin.
Aslında balkanlar çok iyi olur ama siz bilirsiniz, gürcistan'ın para birimi "lari" eskiden 75 kurustu 1 lari, şuan 6-7TL yada daha fazlaydı herhalde. Ama yinede çok değersiz değil paramız orada, bazen pahalı olabiliyor tabii Gürcistan ama TR'ye kıyaslarsak biraz daha ucuz.Gürcistan da tanıdıklar, akrabalarım var, düzenimi kurmama yardımcı olacaklar.
Balkan ülkelerinden hiç birine gitmedim. Oranın dilini bilmeden, kimsem olmadan idare edebilir miyim ki?Aslında balkanlar çok iyi olur ama siz bilirsiniz, gürcistan'ın para birimi "lari" eskiden 75 kurustu 1 lari, şuan 6-7TL yada daha fazlaydı herhalde. Ama yinede çok değersiz değil paramız orada, bazen pahalı olabiliyor tabii Gürcistan ama TR'ye kıyaslarsak biraz daha ucuz.
Çok türk var. ?Balkan ülkelerinden hiç birine gitmedim. Oranın dilini bilmeden, kimsem olmadan idare edebilir miyim ki?
Teşekkürler düşünürüm. Makedonya'yı araştıracağım özellikle.Çok türk var. ?
Ayrıca Makedonya ve Macaristan'da resmen Türkçeye çok yakın bir dil konuşuyorlar hiç sorun olmaz. Ve balkanlarda Avrupa birliğine üye ülkeler vs var gerçekten güzeller.
Yıpratır, en az 22 vs diyorum ben. İlk reşit ol, kendi ülkende farklı yerlere taşın deneyimle sonra yurt dışı.16 yaşında temelli başka bir ülkeye taşınmak beni yıpratır mı sizce?
Teşekkürler tekrardan.Yıpratır, en az 22 vs diyorum ben. İlk reşit ol, kendi ülkende farklı yerlere taşın deneyimle sonra yurt dışı.
Burda ki durmundan da yabancılık çekmez, buradan farklı bir yer istiyor arkadaş.İki ülkenin ekonomisi birbirine benzer. Ben olsam yabancılık çekmemek için Azerbaycan'ı seçerdim.
azerbaycana gidince yabancılık çekilmiyor muymuşİki ülkenin ekonomisi birbirine benzer. Ben olsam yabancılık çekmemek için Azerbaycan'ı seçerdim.
Yoğun bir kültür farkı var Azerbaycan'da. Rus ve İran kültürü hakim, daha önce gittim. Yabancılık çeker, Türkiye'de doğudan batıya gitse bile yabancılık çekmesi muhtemel. Azerbaycan'da da çeker ama fazla değil..azerbaycana gidince yabancılık çekilmiyor muymuş
daha önce gittiniz mi?