Günün Bedava Yazılımı: Winter 3D Screensaver

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Karlarla kaplı bir dağ evinin muhteşem ortamını ekran koruyucu olarak görmek isterseniz Winter 3D Screensaver'ı ücretsiz olarak indirin.

Bugünkü ücretsiz yazılımımız Winter 3D Screensaver ile ruhunuzu dinlendirebilecek bir kış manzarasını ekranınıza taşıyabilirsiniz. Bu manzaranın çeşitli açılardan görünümünü görsel açıdan oldukça üst seviyede izleyebiliyorsunuz. Gerçeğe yakın animasyonlar ile hazırlanmış bu ekran koruyucuda karların yavaşça düşmelerini, ışık huzmelerinin değişimlerini ve daha birçok detayı bulabilirsiniz. Görüntülere uyum sağlayan çeşitli müzikler ve dijital saat seçenekleri de yazılımın diğer özellikleri arasında yer alıyor.

karlisahne1231600189.jpg
İndirin

:: Yazılımı bugüne özel olarak ücretsiz indirmek ve kurmak için tıklayın.

Kurulum

Önce indirdiğiniz klasördeki Setup.exe'yi çalıştırın. Hemen bu işlemin ardından Activate.exe'yi çalıştırarak kurulum aşamasını bitirebilirsiniz.

Dikkat: Bu ürünü ancak 11 Ocak 2009 saat 10:00'a kadar bilgisayarınıza ücretsiz tam sürüm olarak kurabiliyorsunuz.

Yazılımın Künyesi

İşletim Sistemi: Windows 95/98/2000/XP/Vista
Ana Sayfa:
Astrogemini Software
Dosya Boyutu:
7,13 MB
Yarınki Fiyatı:
19,95 Dolar

Yazan: Mehmet Erdem Yener
SDN - http://shiftdelete.net

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Sağolun paylaşım iiçin ama güzel değil valla.

Tanshaydar

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben beğendim; hatta sitedeki diğerlerini de indirip denedim. Hepsine beşer dakka baktım. Uğraşmışlar güzel yapmışlar. Ama para vermem :P

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ekran koruyucuları hep bir hevesle indirip sonra pişman olup kaldırmışımdır..

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Hiç gerek yok... Çünkü bilgisayarınızın açılışını yavaşlatır...masaüstü resmi olarak aslında hiçbi duvar kağıdı resim filan koymamak lazım. Boş bırak bilgisayarın rahat etsin vede daha hızlı açılsın...Çok dandik gereksiz vede lüzumsuz bi program bide para istiyorlar böyle gereksiz programlar en deli olduğum şey...

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bugüne kadar hiç ekran koruyucu kullanmadım.Hatta mantığını da anlamadım.Ekranı nasıl koruyor bu?Cahilliğime verin ama ekran koruyucuya para veren birinin aklına şaşarım ben şahsen...