O kart forza horizon 4 de high da 65 fps alırken rx580 ultra da 85 fps alıyorRX560X olabilir.
1070 de eskidi artık dx12 de sorun cıkarıcaktırHerkese göre değişir bence ama şuan genel oyunları iyi derecede oynamak için AMD tarafında 580 590 Nvidia tarafında 1070 1080.
Yani?O kart forza horizon 4 de high da 65 fps alırken rx580 ultra da 85 fps alıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
1070 de eskidi artık dx12 de sorun cıkarıcaktır
Adam high da 5 yıl diyor yanisi mi var
Ona bakılırsa GTX TITAN 2013'te çıktı hala son çıkan çoğu oyunu hala 4K kaldırıyor.Adam high da 5 yıl diyor yanisi mi var
Ona bakılırsa GTX TITAN 2013'te çıktı hala son çıkan çoğu oyunu hala 4K kaldırıyor.
Ama o o zamanın en iyi ekran kartıydı yoksa bende derim rtx 2080ti al demesini şu zamanda alınabilecek ileri zamanlı uygun ekran kartı rx580 dir net dx11 performansı ve dx12 performansı çok değişiyor aaa kalite oyunlar çıkıyorOna bakılırsa GTX TITAN 2013'te çıktı hala son çıkan çoğu oyunu hala 4K kaldırıyor.
2 -2.5 sene high gider sonra ayar düşürursun ama hangi oyunları oynıcaksın2060super beni 5 6 yıl medium high götürür mu 1080p
RTX 2060 S seni 1080p'de çok tatmin eder ve hatta 2K'ya giriş bile yapabilirsin.Arkadaslar günümüz oyunları için minimum ekran kartı nedir ve rtx 2060super beni high medium 5 6 yıl götürür mü ?
Abi allah için 750 mi kaldı e spor için iyi de a+ oyunlarda patlarOyun için diyorsan sıfır olarak en az GTX 1650 S ve RX 5500 XT. İkinci elde ise (en az) başta orta ayarlarda oynamak isteyenler için ve PSU'lar için çerez olan ekran kartı GTX 750 Ti ve yüksek ayarlar için temiz (miningsiz) RX 570 tercih edilebilir.
GTX 750 Ti'yı yazmamın sebebi hiç bütçesi olmayan için yazdım. Zaten modern oyunları oynatacak diye bir şey demedim.Abi allah için 750 mi kaldı e spor için iyi de a+ oyunlarda patlar
Valla antalyada letgoda 750 ti lar 800 750tl den baslıyor 900 e rx570 var 2el e yasa gelmesi lazımGTX 750 Ti'yı yazmamın sebebi hiç bütçesi olmayan için yazdım. Zaten modern oyunları oynatacak diye bir şey demedim.
O zaman tamam. Bilgim eskimiş.Valla antalyada letgoda 750 ti lar 800 750tl den baslıyor 900 e rx570 var 2el e yasa gelmesi lazım
Abi sen düşün zorla rx550 2gb oc yi 475 e aldım ya böyle bişey var mı ??O zaman tamam. Bilgim eskimiş.![]()
AAA oyun oynamıyorum2 -2.5 sene high gider sonra ayar düşürursun ama hangi oyunları oynıcaksın
O zaman 5 yıl rahat gider cs falan oynuyosanAAA oyun oynamıyorum
Gta 6 nasıl olcak bilmiyom ama oynatirmi acabaO zaman 5 yıl rahat gider cs falan oynuyosan
Tamam hata yaptım, sinirli bir şekilde niye bana karşılık veriyorsun? Ben piyasa bilgisini tam bilemediğimden dolayı böyle hata yaptım. Bu yüzden bilgim eskimiş dedim.Abi sen düşün zorla rx550 2gb oc yi 475 e aldım ya böyle bişey var mı ??
Yok sana demedim zaten ekonomi kötü demek istedimTamam hata yaptım, sinirli bir şekilde niye bana karşılık veriyorsun? Ben piyasa bilgisini tam bilemediğimden dolayı böyle hata yaptım. Bu yüzden bilgim eskimiş dedim.
2060super mi 2 yil5 yıl için bence kesin RTX olması lazım. Yeni oyunlar rtx üzerine kurulu. Diğer ekran kartları 5 yıl yüksek ayarda kurtarmaz bence. 2 yıl falan anca idare ederler.
Yazımda anlaşılmaycak pek bir şey yok aslında. Bu soruyu sorman garip. RTX kartlar uzun süre iş görür diyorum bana 2060 2 yıl mı dayanır diyorsun. 2060 rtx serisinden değil mi ? Ben mi yanlış biliyorum.2060super mi 2 yil
Kusura bakma kardeşimYazımda anlaşılmaycak pek bir şey yok aslında. Bu soruyu sorman garip. RTX kartlar uzun süre iş görür diyorum bana 2060 2 yıl mı dayanır diyorsun. 2060 rtx serisinden değil mi ? Ben mi yanlış biliyorum.