Günümüzün laptop ve pc canavarı ssd

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
ssd2.jpg
Günümüzde eski model bilgisayarların kullanımı hala yaygın olarak devam ediyor,ama en önemli konulardan bir tanesi tabi ki performans peki laptop ve pc'lerin performansını nasıl yükseltebiliriz,buyurun bakalım:
SSD:Türkçe'de Katı Hal Sürücüsü anlamına gelmektedir.peki bu SSD denilen canavarları kimler üretiyor?Hangi markalar bu yenilikçi ve çeşitli bilgisayar donanımlarının içine direkt olarak entegre edilebilen canavarı kendi satış stratejileri çerçevesinde üretiyor?
Bigboy Technology
Kingston Technology
Samsung
Corsair
Toshiba
İntel
Mtron
Ocz
Transcend
Patriot
Supertalent
A-Data
STEC
Team Group
SanDisk
Gördüğünüz gibi bir değil birden çok üretici var.Fiyatı bu kadar yüksek olmasına rağmen çıkar çıkmaz nasıl oldu da bu kadar çabuk küresel pazarda yer edinmeyi başardı?Çünkü SSD'ler normal bir sabit disk gibi 150mb/sn hızda değil 560mb/sn hızında okumak gibi harika bir özelliğe sahip,işte SSD'yi vazgeçilmez kılan budur.İlerleyen zamanlarda daha yenilikçi donanımların çıkması dileğiyle...
Katı hal sürücü - Vikipedi

CekyRey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar yardım edermisiniz.
MSI NB Dominator GT72S 6QD-216TR
bu pc yi almayı düşünüyorum.
gta 5
assasin's creed syndicate
batman arkham knight
the witcher 3

gibi oyunları kaldırırmı yardım ederseniz sevinirim.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Sana bilgi ulaştıracağım lütfen biraz bekle olur mu ? Bilgisayarın başına geçmem lazım
ayrıca msi güçlü donanıma sahip bir bilgisayar

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Bilgisayar_9062687.jpg
Eğer bu bilgisayar ve bu özellikler ise ve Windows 10 ise ben kaldırır diye düşünüyorum çünkü mübarek yok yok özellikle SSD olması ayrı bir hava katmış,al demiyorum ama tavsiye ederim daha detaylı bilgim olsaydı da daha detaylı bir şeyler söyleseydim.
işletim sistemi:Windows 10,ekran:17.3''FHD,işlemci:corei7,ekran kartı:GeforceGTX6GBGDDR5hafıza:16GBDDR4hard disk:Super RAID 4 2x128GB(256)SSD+1TB 7200rpm
MSI GT72S 6QD(Dominator)-216TR Intel Core i7 6700HQ 2.6GHz / Fiyatı