Günlük hayatta, hangi sanatçı(lar) ile karşılaştınız?

Emre Budak

Doçent
Reaksiyon puanı
321
Evet SDN takipçileri;

Ne dersiniz yeni bir akım başlatmaya? Bugüne kadar hani ünlü veya ünlüler ile karşılaşma şansı yakaladınız. Ben başlıyorum. Murat Boz, Hülya Avşar, Acun, Cem Adrian, Sertap Erener ve Kenan Doğulu... Ya siz? :D

NorthWonder

Asistan
Reaksiyon puanı
132
İzmirde oturduğum için gezmek amaçlı arada Şirinceye gidiyorum arkadaşlarımla / ailemle vs. 2 sene evvel Tamer Karadağlı ile tanışmıştım.Bir motor grubuna katılmış ve çeşitli yerleri geziyormuş grubuyla birlikte.Oturup onunla muhabbet etme fırsatı bile bulmuştum.Şahsen tanıdığım en mütevazi ve en kültürlü insanlardan biriydi.

ByAlemdr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Burak Yılmaz , İbrahim Tatlıses, Tuncel Kurtiz , İsmail YK , Sagopa Kajmer , Ebru Gündeş ,Acun Ilıcalı (3x) , Hadise, Arda Turan, Emre Belözoğlu (2x) , Recep Tayyip Erdoğan , Ahmet Davutoğlu, Mustafa Sarıgül , İbrahima Yattara Aklıma Gelenler bunlar :)
--- Gönderi Güncellendi ---
İbrahim tatlıses 1 lira bahşiş vermişti :D (vere vere 1 lira nedir lan)
Burak Yılmaz Hastanede Görmüştüm Burak Abiiiiğ diye bağırarak o zamanlar Trabzonda Yeni parlıyodu sene 2011 ACIBADEM

Emre Budak

Doçent
Reaksiyon puanı
321
Burak Yılmaz , İbrahim Tatlıses, Tuncel Kurtiz , İsmail YK , Sagopa Kajmer , Ebru Gündeş ,Acun Ilıcalı (3x) , Hadise, Arda Turan, Emre Belözoğlu (2x) , Recep Tayyip Erdoğan , Ahmet Davutoğlu, Mustafa Sarıgül , İbrahima Yattara Aklıma Gelenler bunlar :)
Burak Yılmaz Hastanede Görmüştüm Burak Abiiiiğ diye bağırarak o zamanlar Trabzonda Yeni parlıyodu sene 2011 ACIBADEM
Tayyip ile nerde karşılastin mübarek insan :D
İzmirde oturduğum için gezmek amaçlı arada Şirinceye gidiyorum arkadaşlarımla / ailemle vs. 2 sene evvel Tamer Karadağlı ile tanışmıştım.Bir motor grubuna katılmış ve çeşitli yerleri geziyormuş grubuyla birlikte.Oturup onunla muhabbet etme fırsatı bile bulmuştum.Şahsen tanıdığım en mütevazi ve en kültürlü insanlardan biriydi.
Tamer karadağlı kadar kültürlü bir insan görmedim çok mütevazi dediğin gibi.

ByAlemdr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Burak Yılmaz Hastanede Görmüştüm Burak Abiiiiğ diye bağırarak o zamanlar Trabzonda Yeni parlıyodu
Tayyip ile nerde karşılastin mübarek insan :D

Yolda gördüm korumalarının arasında karşılaşma olmadı Ahmet DAvutoğlu için de geçerli

Emre Budak

Doçent
Reaksiyon puanı
321
Burak Yılmaz Hastanede Görmüştüm Burak Abiiiiğ diye bağırarak o zamanlar Trabzonda Yeni parlıyodu

Yolda gördüm korumalarının arasında karşılaşma olmadı Ahmet DAvutoğlu için de geçerli
Murat Boz ile fotoğrafın vardı arşivden bulursam aticam buraya :D

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Şanlıurfada yaşıyorum, ne ünlüsü :D :D :D

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Şanlı Urfa'da askerlik te çarşı izninde balıklı gölde küçük İbo'yu gördüm o zaman küçüktü...
harbiden küçüktü.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Kimler yokki :) Yıldırım Memişoğlu,Kubat,İbrahim Tatlıses,Mustafa Keser,Ayşe Özgün,Murat Göğebakan ve sayamadığım bir sürü var

Neşeli Enginar

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Fatih Akin ve Ilkay Akkaya ile bira icmisligimiz var. Rafet El Roman ve Sibel Kekilli ile resmim var. (Ciplak degil normal resim...) :)
Ayrica gördügüm ünlüler Ahmet Kaya, Ferhat Tunc, Süheyl & Behzat Uygur, Tarkan, Grup Lacin, Ilkay Akkaya, Turgay Tanülkü, Ali Sürmeli, Fazil Say, Grup Yorum, Ahmet Aslan, Mikail Aslan, Metin & Kemal Kahraman, Arif Sag, Sabahat Akkiraz, Haluk Levent, Ilyas Salman...

Bayagi bir unuttugum ünlü vardir elbette.

En cok görmek istedigim Tuncel Kurtiz idi ama gec kaldim, simdi en cok görmek istedigim Sener Sen sanirim.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
karşılaşma derken ?selamlaşıp konuşma anlamında mı yoksa canlı konser yada yolda yürürken görme anlamında mı?

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Nedir yani şimdi bu başlık ile sidik mi yarıştırıyorsunuz ? Ok ben hepsini gördüm şimdi kazandım mı ?

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
popçu çelik vardı.2000 yılında çanakkale de bizim alayda bedelli askerlik yapmak için gelmişt.ama farklı bölükteydi.onunla karşılaşmıştım