Gündemi siyasette taraf olmaya zorlamamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
bu yazıyı yazmak zorunda kaldım site sakinleri içindeki İP veya ergenekon bünyesindeki elemanlar yazdıkları yazı açtıkları konularla siteyi kirletmeye devam ediyorlar mantar misali bir şiir bölümünde bir din kültur bölümünde şaşırtmak için teknoloji ve ortalığı karıştırmak kendilerine yandaş sağlamak için gündem
saygın kişilere çamur at izi kalsın mantığıyla yaklaşma her ne olursa olsun akp ye saldırma
şahsıma hiçbir partiye üye değilim geçen seçimlerdede akp ye oy vermiş değilim[kişisel tercihim]ama site üzerinden siyasi yakınlarına saldırılması onların lekelenmeye çalışılması ve konuların çıkmasıyla sitenin alet edilmesi biz site sakinlerini çileden çıkarıyor
siyasetin tartışıldığı sitelere gitmeyip bu ve bilim teknolojiye yönelik siteleri kirletmeye çalışmaları manidardır
sdn siyasette inançta düşüncede taraf olmamalı taraf olmaya zorlanmamalıdır bu tür habis düşünceler ayıklanmalıdır
aydınlıkçı gurup bir görülüp bir kaybolmaktadır bir tanesi değişik nickleriyle banlıdır bunların abileride banlıdır ve yazdıkları yazılar kaynakları bir merkezden yönlendirildiği kanaati uyandırmaktadır
bu kişiler bu tür konular açtığı müddetçe karşılarında olacağız ve devamı halinde yayınlansın yayınlanmasın sayılması imkansız cevapğlarla karşısında olacağız
aşağıdaki linke tıklayın ve edepsizliğin en ulaşılmaz boyutunu görün
http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/71545-ticaret-erbabi-bakan-cocuklari.html
devletin mahkemeleri var onlar dururken yargılamaya çalışmak kimsenin harcı değildir

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
çok edepsizim pardon :)
götürenlerin ne götürdüğünü yazmak edepsizlik :)
önyargısız bak sadece , 2002 yılından önce ismi geçen kişiler ne yapıyormuş bir araştır ;)
bide direk etiketlemeyin insanları , şahsen bahsettiğin etiketlerle uzaktan yakından bir alakam yoktur ;)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Şimdi bahsettiğin yazıyı açan arkadaşın açtığı konulara bir göz gezdirdim.Ortalama olarak 10 konusundan biri Muhafazakar kesimi eleştiren yazılardan oluşuyor.

Ama bunun için ona birşey diyemeyiz..Çünkü hem alıntı yapmış kendi yorumuyla açmamış konuları hem de kendi siyasi fikri doğrultusunda hoşuna giden yazıları kaynak göstererek başka sitelerdenSDN ye aktarmıştır.

Sonuç olarak bariz şekilde provakatörlük yaptığı modlar tarafından tespit edilmedikçe ve hakaret içeren mesajlar atmadıkları sürece kimseyi niyeti ve düşüncesi yüzünden mimleyemeyiz.

Tüm bu cümlelere ek olarak.Anlatmak istediğini inan çok iyi anladım ama mesajında verdiğin link anlatmak istediklerini örnekleyecek bir link değil bence.Yani büyük bir döküman çıkarman gerekir ki konuya ve olaylara yabancı olanlar ne demek istediğini anlayabilsinler.

Her ne kadar kızsak da üzülsek de ,herkes istediği siyasi partiye veya dni inanışa girebilir.

Birisi çıkıp TKP nin seçim bildirgesini yayınlasa hatta Ateist oldugunu bile iddia atse bile,bu bizim onu forumdan uzaklaştırmamıza sebep olamaz..

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
olay muhafazakar veya bir başka taraf olayı değildir zaferi gitti diğerleri burada her gün ergenekonu öğen yazılarını akp yi yeren yazılarını görmek zorunda değiliz paslaşarak etki alanı oluşturmak isteyenler dağıldı bunlar kalıntıları bunların uzun süredir yazılarını takip etmekteyim milli manevi değerlere saldırdılar katşı durduk ban yedik cezamız bitti mücadele bitmedi
kimsenin düşüncesini eleştirdiğimiz kabul etmediğimiz yok ama o düşünce benim 96 tane proleter kardeşimi i mayıs meydanında katletmişse sivasta başbağlarda ve özellikle halkıma karşı katliam yapan ve habis düşünce sistemlerini darbeyle ülkemin başına getirmek isteyen düşünceyse ben o düşüncenin
ergenekon destekçilerine karşı sonuna kadar mücadeleye devam

Hurşit Tolon sağlık yüzünden değil delil yetersizliğinden tahliye oldu ;)
asıl burda konuşuylması gereken dedlil yetersizliğinden tahliye olan birinin 200 küsur gün hapisanede kalması ....
http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/71431-bu-ne-perhiz-bu-ne-lahana-tursusu%5Btolon-eylemlerde-turp-gibiydi.html

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
o kullandığım cümle ergenekon desteği değil ;)
ergenekon evet vardır .. zamanında rahmetli Uğur Mumcu'da veli küçük tayfasının ne kadar tehlikeli olduğunu yazmıştı ..
ben sadece şuanki soruşturmanın suyu çıktığı kanatindeyim..
evet veli küçük , perinçektir , kuvayi milliye derneği yani ergenekon vb. ülkemi açısından çok zararlı örgüt ve insanlar..
ama şuna inanıyorum suçluların yanında muhalefet olan suçsuzlarda götürülüyor..
bu kanıya gazetede servis edilen bilgilerle değil konuştuğum insanlardan vadım.(sokaktaki kahve muhabbeti değil ;) bu işi bilen insanlarla.)

yani diyeceğim veli küçük tayfası , perinçektir bunlar zararlı , karanlık insanlar.. içeri alınmaları , hesap sorulması ülkemiz için güzel olaylar .. ama ergenekon bahanesiyle başka hesaplarında görüldüğünü düşünüyorum..

K46

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok edepsizim pardon :)
götürenlerin ne götürdüğünü yazmak edepsizlik :)
önyargısız bak sadece , 2002 yılından önce ismi geçen kişiler ne yapıyormuş bir araştır ;)
bide direk etiketlemeyin insanları , şahsen bahsettiğin etiketlerle uzaktan yakından bir alakam yoktur ;)

Üstteki mesajda, link verilen konuda, götürenler dediğiniz adamlar elbette şirket kuracaklar yada farklı yerlerde çalışacaklar, dilencilik yapacak hali yok herhalde bürokrat, bakan, milletvekili çocuğunun.
Ayriyetten suç işlemiş, devleti zarara uğratmış iseler, öncelikle savcılığa suç duyurusunda bulunmanız gerekir dürüst bir vatandaş olarak.
Şovla, delilsiz afişlemelerle biyere varılmaz, ortada kalırsınız.
İspat edilemeyen iddiaya halk arasında iftira denildiğini de hatırlatırım..
Ayrıca Çankaya'daki dürüst(!) başkanın açık açık isyan ederek yaka silkindiği yamyamları ve o yamyamların çocuklarının da neler götürdüklerini de yaz da ark niyetli olmadığını bilelim.;)

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Üstteki mesajda, link verilen konuda, götürenler dediğiniz adamlar elbette şirket kuracaklar yada farklı yerlerde çalışacaklar, dilencilik yapacak hali yok herhalde bürokrat, bakan, milletvekili çocuğunun.
Ayriyetten suç işlemiş, devleti zarara uğratmış iseler, öncelikle savcılığa suç duyurusunda bulunmanız gerekir dürüst bir vatandaş olarak.
Şovla, delilsiz afişlemelerle biyere varılmaz, ortada kalırsınız.
İspat edilemeyen iddiaya halk arasında iftira denildiğini de hatırlatırım..
Ayrıca Çankaya'daki dürüst(!) başkanın açık açık isyan ederek yaka silkindiği yamyamları ve o yamyamların çocuklarının da neler götürdüklerini de yaz da ark niyetli olmadığını bilelim.;)

merak etme ben devleti kendine çıkarı için peşkeş çektiren herkese karşıyım..
devleti zarara uğratmış iseler hukuk devreye girer diyorsunuzda önümüzde örnekler var.. hükümette kimin adamı varsa onun hortum davası görülmüyor..
anca hükümet değişince yüce divan devreye girerse..
canlı örnekmi ? mesut yılmaz...(hoş hükümet değiştikten sonrada hesabı görülmedi)

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
olay muhafazakar veya bir başka taraf olayı değildir zaferi gitti diğerleri burada her gün ergenekonu öğen yazılarını akp yi yeren yazılarını görmek zorunda değiliz paslaşarak [/URL]

elhamdürillah müslümanım, ama bu cümlene çok takıldım.
Öncelikle şuna değineyim
------------------
Daha önce milyon kere yazdım sana ama inadına dikkate almıyorsun ya da bir yazdığın konuya bir daha bakmıyorsun. Arkadaşım yazıyı sadece kelimeler ile kurma. Ben çok iddali değilim ama, en azından bir kaç tane virgül nokta bir şeyler koy sağa sola ki ne dediğini tam anlat. O kadar çok kopukluk var ki cümlelerinde bir kere kendin oku sonra yayınla. Açık söylüyorum; kullandığın yegane noktalama işareti seriler halindeki "ünlem" işaretleri. Bunları da kendince hiciv attığın için kullanıyorsun.
------------------

Gelelim konuya; aslında zorhak gayet güzel özetlemiş insanlar seninle aynı görüşte olmak zorunda değiller. Görüşlerinde serbestler 301. maddeyi kaldırıp Türk'e küfrettirip AKP ye küfrettirmiceksek bir öyle maddeyi de koyanı da kaldıranı da yanii :)

Diyorsun ki biz şunu şunu her gün okumak zorunda değiliz. Aynısı burada bulunan ateist ya da iman yönü zayıf olan kişiler içinde ne kadar acı olsa da geçerli. O insanlar da içim acıyarak söylüyorum ki, senin iman içerikli yazılarını okumak istemediklerini söyleyebilirler. ( töbe töbe eleştiricez diye dinden çıkarıcaklar beni :) )

Daha söyleyebileceğim o kadar çok şey var ki; neyse burada keseyim. Dostum en önemli isteğim noktalama ve anlam bütünlüğü.
Saygılarımla...

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bir teknoloji sitesinde siyaset bölümü neden vardır anlamıyorum.Gündem bölümüne yaşamsal olan olayları yayınlamalarını tercih ederim.Yoksa site içi ayrımlaşma olur ve oluyorda.Böyle giderse SDN sitesi sıcak ruhunu kaybedecektir.

SDN yöneticilerine sesleniyorum.Teknoloji formunda siyaset ne arar ? Kaldırın şunu adam gibi forumda sohbet edelim sorunumuzu çözüm yardım edelim.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bence SDN forumda parti üzerinden değil de dünya görüşü adına siyasi konular tartışılmalıdır.Aksi halde a b c partilerini öven ya da yeren yazılar her zaman olumlu ve olumsuz tepkiler çekecektir.

Siyasi içerikli konuların yayınlanması bu forumda yasaklanırsa günlük gülistanlık geçiniriz.Siyaset bizi bozar hacı:)

Birbirine mecliste yumruk atıp 5 dakika sonra aynı kişlerin kucaklaşmasına sahne olan siyaset tartışmaları lastik gibidir çektikçe uzar uzar uzar...

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
eray045
seninle karşılıklı tartışmaya girmeyeceğim
nasılki abilerinin diğer arkadaşlarının maskesini düşürdüm devam edeceğim şu anda biriniz yukarılarda 5 kişisiniz
şahsıma efendin perinçeki ve düşüncelerini seninle tartışabilecek ölçüde alt yapıya sahibim yaşım hayli ileri onun o i....ç yüzünü gençliğinde görenlerdenim
senden ve senin zihniyetindeki arkadaşlarından tek şey istiyoruz siyaseti siyasetçiler yapsın karşında olmayan kimselerin karalanmasına tardımcı olma adam gibi konular aç tartışalım yok efendilerim böyle istiyor diyorsan kendin bilirsin
ha unutmadan söyleyeyim abilerinden bir tanesi yanlış anlaşıldığını hata yaptığını özür beyan ettiğini ö.m ile bildirdi
estağfurullah insan hatasını bilsin tekrarlamasın yeterli

K46

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merak etme ben devleti kendine çıkarı için peşkeş çektiren herkese karşıyım..
devleti zarara uğratmış iseler hukuk devreye girer diyorsunuzda önümüzde örnekler var.. hükümette kimin adamı varsa onun hortum davası görülmüyor..
anca hükümet değişince yüce divan devreye girerse..
canlı örnekmi ? mesut yılmaz...(hoş hükümet değiştikten sonrada hesabı görülmedi)

Devleti zarara uğratan herkese karşıysan ne mutlu, ama kuru sözle olmamalı bu, açtığın konuda tek görüştekilere yer verince sözlerle eylemler birbirini tutmuyor :)
Benim karşıtlığım, "benim hırsızım iyidir" mantaritesinedir...

Bir teknoloji sitesinde siyaset bölümü neden vardır anlamıyorum.Gündem bölümüne yaşamsal olan olayları yayınlamalarını tercih ederim.Yoksa site içi ayrımlaşma olur ve oluyorda.Böyle giderse SDN sitesi sıcak ruhunu kaybedecektir.

SDN yöneticilerine sesleniyorum.Teknoloji formunda siyaset ne arar ? Kaldırın şunu adam gibi forumda sohbet edelim sorunumuzu çözüm yardım edelim.
Ayrıca bu yoruma aynen imzamı atıyorum.

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
acaba en sonunda birisi çıkıp diyecekmi artık sdn hangi parti olursa olsun siyaset meseleleri konuşulmayacak.artık gerçekten bu durum sıkıcı bir hala geldi benim açımdan bence şu an %45 teknoloji %55 diger konular önplanda sdn'de.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
alakasız olucak şuan için ama
hiç siyaset olmayacaksa reklam olmasın ama doctus.org örnek alınmalı bu konuda ;)

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
alakasız olucak şuan için ama
hiç siyaset olmayacaksa reklam olmasın ama doctus.org örnek alınmalı bu konuda ;)
doctus denen site mi?
O site anti-akp forumu resmen.
Site sahibinin bloguna bakarsan anlarsın.
Resmen küfür ediyo partiye herkese.
Daha önce sen o forumda silinen konuları biliyormusun?
Akp aleyhinde küfür etmek alay etmek serbest o forumda.
Akp aleyhinde bir konu aç bak bütün açlar gelecek nasıl alay edecek.Sİte sahibi denen o adam en başta gelir yazar.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Öncelikle şunu belirtelim. Doctus Yönetimi olarak kişilerin siyasal veya ideolojik görüşlere sahip olmasının en doğal hakları ve bunun bir açıdan vatandaşlık görevleri arasında yer aldığını düşünüyoruz. Fakat Doctus'un üstlendiği "Bilgi Güvenliği'ni Türkiye'de Yayma" görevi ile siyasi ve ideolojik tartışmaların bağdaşmadığına inanıyoruz.

Son zamanlarda esnek davranmaya çalıştığımız halde açılan her siyasi içerikli konu, sonu gelmez tartışmalara ve üyelerimiz arasında gereksiz kırgınlıklara yol açmaktadır.

Bu nedenle siz üyelerimizden Doctus içerisinde siyasi ve ideolojik konular açmamanızı rica ediyoruz. Aksi takdirde konuların silineceğini ve uyarı ceza puanları alacağınızı hatırlatıyoruz.

Doctus Yönetimi

Not: Gördüğünüz politik içerikli konuları rapor tuşu ile bize rapor ederseniz memnun oluruz.
nasıda seversiniz biri bişey dedimi atlamayı :)
yukardaki alıntı siyasetin yasak olduğunu belirten bi yazı..

http://doctus.org/g-ncel-haberler-f22.html
buda güncel haberler konusunun linki..
isteyen baksın..
kulaktan dolmadan ;)

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Özellikle başbakan youtube seyrediyor konusu tamamen okunursa doctus adlı sitenin neye hizmet ettiği aşikardır.
Doctus=Anti-akp forumu.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Siyaset sihirli değnek gibi dokunduğu herşeyi bozar.
Özgürlük, forumdaki üyelerin hakaret, küfür olmadan
ve diğer forum kurallarını ihlal etmeden, hangi görüşten olursa olsun;
siyasete girmeden görüşlerini ve bilgilerini paylaşabilmesidir

Özetle; Yönetime siyasetsiz bir SDN beklentimi iletiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...