Gündem Yorumları Denetlenmesin! Anket

Gündem bölümündeki konu ve yorum denetlemeleri...

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Gündem bölümüne açtığımız konular bazen yayınlanmıyor. Bazen çok geç yayınlanıyor. Sonraki günü bulabiliyor.

Yorumlarımız da aynen öyle. Dikkat ettim uzun süredir gündem bölümüne girmiyorum. Tek sebebi bu. Yorumunu göremiyorsun. Düzeltmek istesen beklemen lazım.

Pesimist durumla ilgili bir konu açmış duruma çare bulunacağını söylüyor ama; bence denetleme kaldırılsın diğer forumlar gibi mesajlar direkt çıksın.

Tabi yöneticilerimiz daha iyi bilir bu bir görüş. (Bütün oy kullananların görüşü)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kaldırılmasın sonuçta kimin hangi konuyu koyacağı belli değil. İşin içinde galeyana gelip sert tartışmalar çıkması ihtimali var. Ama bu soruna da bir çare bulunmalı. Gerçekten çok geç yayınlanıyor. Yani seçeneğim "Kaldırılmasın ama; soruna bir çare bulunsun!" yönünde.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
1.Soruna bir çare bulunsun diyenler demekle kalmasın çözüm önerilerini sunsun.
2.Gündem bölümünü çok abarttık.Yani kavga çıkmasın diye denetleme işi saçma geliyor bana.Kişi isterse gündem dışına açtığı konuda da ortamı gerebilir.Bunun yüzlerce örneğine hpiniz şahit olmuşsunuzdur.
3.Madem gerginlik çıkan konularda kişilerin mesajlarının silinmesi,ya da konunun kilitlenmesi tercih ediliyor.O halde gündem bölümü içinde aynı şartlar sağlanmalı.

Hep diyorum bir kez daha demek istiyorum:Gündem dediğin sıcağı sıcağına tartışılır.Yazdığım mesaj 2 gün sonra yayınlanacaksa başlığı GÜNDEM değil ESKİDEN yapın olsun bitsin.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Sorunu en başından beri incelememiz gerek. Shiftdelete.net online teknoloji dergisi. Fakat, ana sayfadaki " Forumda Son Başlıklar " bölümünden de anlayacağımız üzre, SDN Forum amacından saptı. Son dönemlerde forum sadece "siyaset" konuşulan biryer haline geldi.

Bazen forumu takip ediyorum. Bazı kullanıcılar var, sadece siyaset için buradalar. Erdoğan-Baykal-Bahçeli vs. bunlara SDN'deki tüm konularda diğer partiye çamur atın bizi övün demiş gibiler. Bu soruna bi çözüm bulalım bence. Evet herkez gibi ben de bazı konulara giriyim tartışıyorum. Ama hakatere varacak, yada kavga çıkaracak polemiklere girmiyorum.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Ne forum zarar görsün, ne de yazılar geç yayınlansın.
Polemikçiler de ayıklanıp ilgili maddelerden pilot olsunlar.
Moderator den hız ve kalite adına öneriler bekliyoruz.

hnl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Gündem bölümü hiç denetlenmiyormu?.Herkes kafasına göre yazıyor.Ülkemizden inançlardan adminler biraz daha aktif olsunlar ve hassas davransınlar.Bu site Teknolojik anlamda bilişim yardım merkezidir.Lütfen Dikkat.:icon_-1:

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
arkadaşlar benim tesbitim 4-5 kişi haricinde forum sakinlerinin gerçekten samimi bir şekilde konulara girdiğidirki buradaki sakınca bazı konularda kanuni yaptırımlar mevcuttur yazacağımız bir kelime sitenin büyük zarar görmesine sebeb olabilir
o dediğim 4-5 kişi ise bence görevli olarak tüm sitelere yayılmış amaçları sadece karışıklık ortamı oluşturmak olan ip li kişilerdir bu kişiler paslaşarak çalışmakta milli manevi değerlerimizi kullanmaktadırlar bazen kendilerini chp li bazen alevi olarak tanıtmaktadırlar hamdolsun bu açıdan maskelerini düşürecek altyapıya sahibiz maksat karışıklık çıksın
site topluma malolmuştur her türlü düşünce inanç birbirinin değer yargılarını incitmeden temsil edilebilmelidir olay sitelerde alevi-sünni sağcı solcu tartışmaları çıkarmaktır
işte böyle habis zihniyetli kişilerin kaos ortamı meydana getirmemeleri için denetim şarttır ama sürekli update kalınabilmesi için mod ların desteklenmesi gerekir
ama işin gerçeği hepimiz yazıyoruz enterle gitsin ama site çalışanlarının imkanı yeterlimidir yani bize herşey kolay geliyor meselenin diğer yüzüne bakmak lazımdır

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bundan önceleri yasak yoktu... Forumun ne hale geldiğini gördük... (polemikforum.net) Konular savaş alanını andırıyordu... Mesajların kontrol altında tutulması olayı gerçekten güzel fakat bu işle ilgilenen mod sayısının az olması bu tip aksaklıklara neden oluyor... Tüm modların mesaj onaylama yetkisine sahip olması durumu çözebilir... Böylece mesajların onay işlemi hız kazanabilir...