Gündem/Türkiye sorunu

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
gündem-türkiye bölümüne konu açtığımızda

Geçersiz Komut: Konu
Eğer normal ve geçerli bir Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen, Yönetici ile irtibata geçin.

geliyor.sanırım buradan kasıt konu moderatörler tarafından onaylandıktan sonra yayına giriyor.Ama konular bazan geç onaylandığında yayına girse bile artık ilgilenen olmadığı için güme gidebiliyor ve kirlilik yapmaktan ziyade başka bir teferruatı kalmıyor.

Buna bir çözüm getirseniz olmaz mı?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Doğru bende farkettim Obama ile ilgili Obama'nın geldiği gün bir konu açmıştım sonra baktım 2 gün sonra yayına girmiş.Kimsenin de konudan haberi yok.Buna bir çözüm getirmeleri lazım.

GİGABYTE2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar gündem bölümünden moderatörler onay vermeden yayına girmez.Yani ortada sorun falan yok.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Aynen Son dakika haberlerini yayınlıcam mesela Yayınlamıyorum çünkü 1 2 gün sonra onaylandığı için artık son Dakika haberi olmaktan çıkıyor...

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
O bölümde bütün mod arkadaşların yetkisi mevcuttur. Çevrimiçi olan mod arkadaşlar konuları onaylamaktadır.

GİGABYTE2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyide kardeşim ben gündeme koymuyorum Gündeme taşıyolar :mrgreen:

Sabah yorum yazıyoz akşam yorumu anca yayınlıyolar
Konu içeriği hangi bölüme uygun ise o bölüme taşınır şimdi gündem konusunu hemen yayınlanması için konudışı bölümüne açmak uyanıklık ve ban sebebidir.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Eğer normal ve geçerli bir Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen, Yönetici ile irtibata geçin.

Bu onaydan geçmesi gerektiğini belirten uyarı mesajı değildir. Almanız gereken uyarı, "yöneticiler tarafından onaylandıktan sonra yayına girecektir" mesajıdır.

Bu yazdığınız uyarıyı sürekli mi alıyorsunuz?

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
gündem/türkiye bölümünde evet diğer bölümlerde rastlamadım din kültürü bölümünde de var mı bilmiyorum ne zamandır orada konu açmadım

bu işlem kaldırılsa daha iyi olmaz mı

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Bu işlemi kaldıramayız zira bir sürü fesat, amacı tartışma ortamı yaratmak olan insanlar geliyor ve huzurumuzu bozuyor. Bu yüzden o bölüme tüm modlara yetki verdik, böylece mesajlar daha hızlı onaylanıyor. Daha da hızlanması için çaba sarfedeceğiz. İlginize teşekkürler durumu geliştiricimize bildiriyorum.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Bu onaydan geçmesi gerektiğini belirten uyarı mesajı değildir. Almanız gereken uyarı, "yöneticiler tarafından onaylandıktan sonra yayına girecektir" mesajıdır.

Bu arada farklı bölümlere konu açtığımda da oldu. Çok sonra yayına giriyor.

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bu işlemi kaldıramayız zira bir sürü fesat, amacı tartışma ortamı yaratmak olan insanlar geliyor ve huzurumuzu bozuyor. Bu yüzden o bölüme tüm modlara yetki verdik, böylece mesajlar daha hızlı onaylanıyor. Daha da hızlanması için çaba sarfedeceğiz. İlginize teşekkürler durumu geliştiricimize bildiriyorum.

İyide bunu yapmak isteyen adam amacına diğer bölümlerden de ulaşır Yani Gündem bölümünün özelliği ne ?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530

Bu galiba yöneticiler tarafından onaylandıktan sonra yayına girecektir uyarısından sonra anasayfada konunun çıkmasıyla oluşuyor.

Daha o mesaj onaylanmadığı için konuya tıkladığınızda geçersiz komut mesajıyla karşılaşıyoruz.

Durum bundan ibaret. :)

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bence konu açmak ve yorum yazmak onaya bağlı olmamalı.Kötü niyetli biri bir şey yazdığında eninde sonunda moderatörler devreye girer ve gerekeni yapar.