Gündem (Dünya/Türkiye) Hakkında

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha önce de benzer şeyler görmüştüm ama bu kez benim başıma geldi. Herhangi bir şikayetim yok ama şu konuları neye göre kapatıyorsunuz bazen merak ediyorum. Biraz önce (http://www.ntvmsnbc.com/id/25526089) haberinin konusu paylaşmıştım. "Bu tarz konuları forumda paylaşmıyoruz." gerekçesi gösterilerek kapatıldı. Daha sonra ilgili bölümün 'bilmemiz gerekenler'ini tekrar okudum ve zaten bildiğim şeyler yazıyordu. Hiç bir maddeyi benim başıma gelen ve bazen gördüğüm kapatılan konularla ilişklendiremedim.

Bölüm kurallarını spefisik maddelerle güncelleyin madem.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Daha önce açılan benzer konulardan (Tecavüz, cinsel istismar vs) dolayı bir çok üyemiz rahatsız olduğunu belirmişti, yönetim olarak azami suretle bu konuları onaylamıyoruz.

Sizin konunuz da onayda iken yönetici arkadaşımız onay vermemiş ve silmiş yanlış yada garip bir durum yok.

İyi forumlar...

ssslytherin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Daha önce açılan benzer konulardan (Tecavüz, cinsel istismar vs) dolayı bir çok üyemiz rahatsız olduğunu belirmişti, yönetim olarak azami suretle bu konuları onaylamıyoruz.

Sizin konunuz da onayda iken yönetici arkadaşımız onay vermemiş ve silmiş yanlış yada garip bir durum yok.

İyi forumlar...

Her hangi bir şikayetimin olmadığını söyledim. Ama bunu konu kurallarına ekleseniz daha iyi olmaz mı?

Ben üyelerin rahatsız olduklarını belirttikleri gönderileri kaçırmışım, herhangi bir üye de kaçırabilir sonuçta.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Her hangi bir şikayetimin olmadığını söyledim. Ama bunu konu kurallarına ekleseniz daha iyi olmaz mı?

Ben üyelerin rahatsız olduklarını belirttikleri gönderileri kaçırmışım, herhangi bir üye de kaçırabilir sonuçta.

Kesin bir kural olmadığı için eklenmemiş ama orada açıklama olmaması da bir eksiklik en kısa sürede ekleyelim açıklama olarak :)

Düzeltme: İlgili bölüm kuralları içine eklendi.

http://forum.shiftdelete.net/gundem...asi-konular-hakkinda-bilmemiz-gerekenler.html