Gundebirurun.com

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
www.gundebirurun.com sitesi üzerinden hizmet (!) veren Yürekli Ltd. Şti. hakkındaki izlenim ve deneyimlerimi paylaşmak isterim.
Bu site ile 2 gün önce tanıştım ve ilk gördüğüm ürün 25 TL fiyatla Sony Cybershot S2000 Dijital Fotoğraf Makinesi idi. Ben de bu fırsatı kaçırmamak adına hemen sipariş verdim ve ürün bedelini firma hesabına yatırdım. Sipariş onay maili ulaştı bana fakat firma şimdi arayıp bir hata yapıldığını ve ürünün gönderilmeyeceğini söylüyor. Forumlarda araştırdığım kadarıyla ve avukat tanıdıklarımdan aldığım cevaba bakarsak firma ürünü göndermek zorunda.
Demem o ki; adını sanını bilmediğiniz online alışveriş sitelerini kullanmayınız, isim yapmış, insanlara güven vermiş siteleri tercih ediniz.
Ben firmayla ilgili Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım, sizin de başınıza böyle bir durum gelirse bu yolu izleyebilirsiniz. Başvurumun olumlu sonuçlanacağından da adım gibi eminim, zira firma da buna inanıyor ki beni arayıp ikna etmeye çalışıyorlar. Fakat şimdiye kadar müşteri olarak hiçbir satıcıdan anlayış görmediğim için satıcı firmaya karşı anlayışlı olmayacağım.

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bu durumundan etkilenenlerin sayısı oldukça fazla sanırım. Adamlar sitenin giriş sayfasına özür yazısı yazmış.

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bence vermeli ürünü sen başvur ne olur ne olmaz