Günde kaç saat kitap okursunuz ?

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Epey zamandır kitap okumadım ama son dönemde "Fifty Shades of Grey" bayağı meşhur bir kitap fırsat bulursam bunu okuyacağım.
sen bu kitabı oku bağlanacaksın kitaba bağımlılık yaratıyor.. ben ikinci kitabına geçtim üçüncü çıksın onuda okuycam...

kanikutay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence mühim olan kaç saat okuduğumuz değil, okuduğumuzu anlamamızdır. her kitabın derinliklerinde göründüğünden daha fazla şeyler saklıdır. ama bana sorarsan 2 saat yeterli olacaktır :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Saat tutmam genelde. Kitabı okumaya başladığım da ilk 100 sayfasını kesin okurum.

Sonra konunun gidişatına göre bırakırım bir yerde :)

Zümrüdü Anka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 Saat kadar kitap okuyorum yeterli diye düşünüyorum. Çok fazla kitap okumak yerine daha farklı ilgi alanlarına da yönelmek daha iyi bir karar olsa gerek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler ben 4.sınıfa gidiyorum günde kaç sayfa kitap okumam sizce yararlıdır?cevaplarsanız çok mutlu olurum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sen öyle dersen o olsun ama ben günde 110 sayfa kitap okuyorum

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bi oturuşta 5 saat kitap okurum ama her gün okumadığım için bunu güne bölsen 5-10 sayfa eder

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
0 :)
vakit mi varda okuyalım :D
vaktim olduğu zamanlarda da edebiyat hocaları sağolsun önerdikleri (okumassan sözlüyü unut tarzı öneri :P) kitaplar yüzünden bende kitap okuma hevesi kalmadı. zaten yoktu şimdi eksilerde :) o hocanın önerdiği kitapları da okumadım. ya siyasi içerikli ya da başka türlü :D

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kitap okumak bilgi öğrenmek demekse ben bilgiyi internetten okuyarak öğreniyorum :lol:
O zaman bende günde 3-5 kitap okuyorum anlamına geliyo

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Kitap okuma alışkanlığım yok ama son birkaç gündür bi kitap aldım kütüphane'den çok dikkatimi çekti. 2 günde bi okuyorum ortalama bir buçuk saat, :)
Kitabın adı " Yemin : İki Ateş Arasında bir Çeçen Doktor " ( Hasan Bayev ) Tavsiye ederim :)

emrekaragol6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Günde 1 saat okuyorum.Bazen ikiye bölüp yarım saat öğle yarım saat akşam okuyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kitap okumayı çok seviyorum bazen cumartesi-pazaar odaya kapanıyorum full time kitap okuyorum :)

TosunPasaa

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Belli bi saatle olmaz. En başka 1,5-2 saat en fazla uykusuzluktan gözlerim kapanana kadar.

C Condensator

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kitap okuma kesinlikle duzenli yapilmasi gereken birsey yoksa hemen sogutur kendini bu velet, hergun ~90 dk civari, 45 er
dakka okurum arada 10 dk bi canlanma molasi vermek lazim. Tabi kitabina gore soluksuz 2 saatte okudugum da oluyor:) tavsiyem hergun okuyun.