Günde 500 bin iPhone 5s üretiliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Apple, piyasaya çıktığı günden bu yana talebini karşılamakta zorlandığı iPhone 5S üretimini rekor seviyeye çıkardı. En son söylentiler, Apple’ın montajcısı olarak bilinen Foxconn’un günlük iPhone 5S üretimini 500 bine çıkardığı yönünde.

132811_5ss.hlarge.jpg

Apple’ın Eylül ayında sunduğu iPhone 5S için dünya genelinde talep yavaşlamadan artmaya devam ediyor. Apple, iPhone 5C’nin neden olduğu hayal kırıklığını da kapatmakla uğraşan 5S’in talebini karşılamak için tedarikçileri üzerindeki baskısını artırdı. Wall Street Journal gazetesinin iddiasına göre Apple, Tayvanlı montaj devi Foxconn’dan günlük iPhone 5S üretim miktarını 500 bine çıkarmasını istedi. Kısa bir süre önce, Apple’ın 5C üretimini azaltarak 5S üretimini artırdığı söylentileri yayılmıştı. Elektronik devi, 5S üretimini atırarak telefonun teslim edilme süresini azaltmayı amaçlıyor.

ÜRETİM ‘ÇILDIRDI’

WSJ’ye adının açıklanmaması şartıyla konuşan bir Foxconn yetkilisi, günlük iPhone 5S üretiminin 500 bine çıktığını, bu miktarın Tayvanlı şirket için bir rekor olduğunu belirtti.

Yetkili, söz konusu miktarı karşımaka için iPhone üretim hattındaki işçi sayısının 500’den 600’e çıkarıldığını açıkladı.

Mashable sitesi, Apple’ın konu hakkında açıklama yapmayı reddettiğini belirtti.

Japonya’dan gelen istatistikleri sunan Apple Insider sitesi de, iPhone satışlarının yavaşlamak bilmeksizin artmaya devam ettiğine dikkat çekti. Verilere göre, Ekim ayında Japonya genelinde satışan akıllı telefonların yüzde 76’sını iPhone 5S ve 5C oluşturuyor.

ntvmsnbc

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Fabrikada çalışıpta Iphone kullanan var mıdır acaba :D

Reaksiyon puanı
16,128
hey apple bana bir mavi iphone5c ver senin reklamını yapayım ...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hey apple bana bir mavi iphone5c ver senin reklamını yapayım ...
bence paraları yetmez foxconn onları bedavaya çalıştırıyor ancak beslenme giderlerini zar zor karşılıyorlar.

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Günde 500 bin tane üretiliyorda 500 bin tane satılıyormu ki

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bu sene iphone yili oldu bakalim seneye nolur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Seneye iPhone 5s üretilmeyecek. Sadece stoktakileri satıcaklar. Çünkü iPhone 6 üretimi yapılacak sadece. Doğru bir politika.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
5cırdon satmayınca şimdi felaket bi şekilde 5s'e saldırdılar.İphone 6'yı düşünmek için çok erken