Zafer Aydın
Öğrenci
- Katılım
- 13 Ağustos 2017
- Mesajlar
- 21
- Reaksiyon puanı
- 2
- Puanları
- 3
selamlar arkadaşlar yaklasık 2 ayıdr leonovo p2 kullanıyorum lakin hala android 6.1 acaba ne zaman nougat güncellemesi alacagına dair fikri olan var mı?
Nougat aldı yalnız alalı 3-4 ay oldu. Güncellemeleri kontrol et dediniz mi hiç?selamlar arkadaşlar yaklasık 2 ayıdr leonovo p2 kullanıyorum lakin hala android 6.1 acaba ne zaman nougat güncellemesi alacagına dair fikri olan var mı?
şuan da ediyorum sistemin güncel diyor android 6.1Nougat aldı yalnız alalı 3-4 ay oldu. Güncellemeleri kontrol et dediniz mi hiç?
Lenovo'nun PC uygulaması varsa ordan güncelleyebilirsiniz belki.şuan da ediyorum sistemin güncel diyor android 6.1
telefonu Turkcell den aldım acaba sıkıntı bununla ilgili olabilir miLenovo'nun PC uygulaması varsa ordan güncelleyebilirsiniz belki.
Valla hiçbir fikrim yok kusura bakmayın.telefonu Turkcell den aldım acaba sıkıntı bununla ilgili olabilir mi
ulan bu ne saçma iştir yaBazen telefonlarda yeterli hafıza kalmayınca güncellemeleri algılamıyor. Hafiza da en az 1 - 1.5 gb alan olduğuna emin ol sonra bir daha dene.
Ayrıca şimdi gördüm Lenovo P2 ye Turkiye de Nougat vermeyecek. Bu siteden bakabilirsin. Android Upgrade Matrix. ( expect Turkey , Poland ) Türkiye ve Polonya hariç yazıyor.