Guncelleme

Umut yıldırım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler iphone 5s im var 9.3 geldigi an yukledim night swift falan var ama ayarlardan yazilim guncellemeye girince yine ios 9.3 cikiyor bu ama 1.3 gb falan benim onceden yukledigim 250 mb di bi yardimci olursaniz sevinirim napiyim yukliyimmi

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Yeniden güncelleme yayınlandı kardeşim. Hatalar falan

tansel.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Beyler iphone 5s im var 9.3 geldigi an yukledim night swift falan var ama ayarlardan yazilim guncellemeye girince yine ios 9.3 cikiyor bu ama 1.3 gb falan benim onceden yukledigim 250 mb di bi yardimci olursaniz sevinirim napiyim yukliyimmi

İlk güncelleme yayınlandıktan sonra geri çekildi ama yükleyen kullanıcılar maalesef bazı sorunlarla karşılaştılar ve 5 veya 5s altı cihazlar icin yanlış hatırlamıyorsam aynı surumun düzeltilmiş hali tekrar yayımlandı.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Yazılımı baştan kuruyor sanırım bu güncelleme

tansel.er

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Yazılımı baştan kuruyor sanırım bu güncelleme

Güncelle derseniz cihazın ayarlarında bir değişiklik yapmadan var olan ayarların üzerine kurulum yapar. Cihazdan güncelleme yaptıysanız işlem bu şekilde olur.

Ancak öcülerinden iTunes ile yine güncelle seçeceğini kullanarak güncelleme yaparsanız yine yukarıda anlattığım şekilde güncellenir cihaz.

Sıfırdan bir kurulum yapmak istiyorsanız cihazın sorunsuz çalısması adına bu önerilir;

Cihaz icin uygun ipsw dosyasını indirip, restore ( geri yükle ) seveceğine klavyedeki shift tuşu ile basarak indirdiğiniz dosyayı el ile yüklemeniz ve cihaz açıldığında yedek yüklemeden yeni bir iPhone olarak tanıtmanız gerekir.