Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar S4 4.3 guncellemesinden son şarj hemen bitiyor. Ayrıca watch on actim bi turlu kapanmiyor. Yeniden baslatiyorum kapatiyorum telefonu yine açılıyor...
4.3 evet şarj çok çabuk bitiyor . 4.4 launcher de yükledım oda aynı dehşet yıyor s4 te . 1 gün rahat çıkarırken. şimdi oyun oynuyorum 6 saatte bitiyor.
telefona elimi sürmediğimde yarım saatte %2.3 yiyor ekran full kapalı güç tasarruf açık
Merhaba arkadaşlar S4 4.3 guncellemesinden son şarj hemen bitiyor. Ayrıca watch on actim bi turlu kapanmiyor. Yeniden baslatiyorum kapatiyorum telefonu yine açılıyor...
s4 alan arkadaşlar kusura bakmasın ama alanın aklına şaşarım. teşhirde ki üründe bile launcher geçişlerde kasıyor. Bir şey yüklü olsa gene tamam derim ama yazık yani. Tırıfırı. İos kullanıcısyım. Ama android te kullandım. Son dönemde android işletim sistemli olarak HTC sonrasında da LG alınır diye düşünüyorum. LG güncelleme konusunda toparladımı bilemiyorum tabi. Sony telefonlarına da ısınamadım bir türlü.