Güncelleme sonrası hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pckopos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pckopos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar.
vmware üzerinden kullandığım mac os x 10.7.2 de itunes bi güncelleme var dedi. ben de yükle dedim. sonra 2.2 gblık bişeyler indirdi 4 güncelleme fln diyodu yüklemeden sonra aşağıdaki ekran çıkmaya başladı bi türlü açılmıyo ne yapabilirim bu konuda acaba ?

dr4b0.png

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yeniden başlat. X tuşuna basılı tutarak aç makineyi. Sonucu tekrardan buraya yaz :)

pckopos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeniden başlat. X tuşuna basılı tutarak aç makineyi. Sonucu tekrardan buraya yaz :)
sonuç aynı :/ hiç tepki vermiyor.

zorla makineye iAtkos yüklettirecek bana yaw :/ web yazılım işindeyim ve macte nasıl göründüğüne anlık bakmam lazım vmware uğraşmaktan bıktım resmen iAtkos'u tam destekleyen bildiğiniz bir bilgisayar varmı acep 1300 lirayı geçmeyen ?

saygılar..

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
sonuç aynı :/ hiç tepki vermiyor.

zorla makineye iAtkos yüklettirecek bana yaw :/ web yazılım işindeyim ve macte nasıl göründüğüne anlık bakmam lazım vmware uğraşmaktan bıktım resmen iAtkos'u tam destekleyen bildiğiniz bir bilgisayar varmı acep 1300 lirayı geçmeyen ?

saygılar..

1300 TL ye sorunsuz sanal olmayan bir Mac makinesi toplayabilirsiniz :)

GIGABYTE anakart.

NVIDIA ekran kartı. Bunlar en önemli kriterleri. İşlemci de C2Quad seçebilirsin. Veya Core i3

pckopos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1300 TL ye sorunsuz sanal olmayan bir Mac makinesi toplayabilirsiniz :)

GIGABYTE anakart.

NVIDIA ekran kartı. Bunlar en önemli kriterleri. İşlemci de C2Quad seçebilirsin. Veya Core i3

laptop olması lazım :D her gün koca makinayı arabaya yükle ofise götür yok lazım oldu eve getir uzun iş :D

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Sahibinden.com da satıyorlar 500TL falan.
Inspiron 1520 ben uzun süre HACKintosh kullanmıştım onla.

pckopos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sahibinden.com da satıyorlar 500TL falan.
Inspiron 1520 ben uzun süre HACKintosh kullanmıştım onla.

boşta bir tane inspiron n5010 var buna tam uyum sağlar mı acaba ?

Özellikler : i3 M350 2.27 İşlemci, 6 GB DDR3 1333 Ram, Ati Mobility Radeon HD 5470 512 MB 64 Bit Ekran Kartı, DW1501 Kablosuz-N WLAN Half-Mini Wireless Modülü.

Eğer uyum sağlarsa tam olarak nasıl bir yol izlemem lazım yüklemek için?

Saygılar ve Teşekkürler..

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
boşta bir tane inspiron n5010 var buna tam uyum sağlar mı acaba ?

Özellikler : i3 M350 2.27 İşlemci, 6 GB DDR3 1333 Ram, Ati Mobility Radeon HD 5470 512 MB 64 Bit Ekran Kartı, DW1501 Kablosuz-N WLAN Half-Mini Wireless Modülü.

Eğer uyum sağlarsa tam olarak nasıl bir yol izlemem lazım yüklemek için?

Saygılar ve Teşekkürler..

Ekran kartı uyumsuz hocam driverını bulamazsın bence..

pckopos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam benim bildiğim o kext ler sadece çözünürlüğü sağlıyor. Uygulamaların için yine aynı sıkıntı. oyundan hiç bahsetmiyorum. Yanlışım varsa diğer arkadaşlar fikrini söyler.

yazılım yaparken ve bunları web browserda görüntülerken sorun çıkarmadığı sürece sıkıntı olmaz oyunla işim olmuyo zaten iş için kullanmak için istiyorum mac os'u.

peki bu makinaya nasıl yükleyebilirim neleri indirmem gerekir bu konuda bir fikriniz veya mümkünse geniş kapsamlı bir anlatım fln var mı acaba ?

saygılar..

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
yazılım yaparken ve bunları web browserda görüntülerken sorun çıkarmadığı sürece sıkıntı olmaz oyunla işim olmuyo zaten iş için kullanmak için istiyorum mac os'u.

peki bu makinaya nasıl yükleyebilirim neleri indirmem gerekir bu konuda bir fikriniz veya mümkünse geniş kapsamlı bir anlatım fln var mı acaba ?

saygılar..

Geniş kapsamlı anlatımı sağlam bulabileceğin 2 site var Türkçe olarak.

iphoneyardim.net ve uphuck türkiye formu.