Guncelleme sonrasi Galeri sorunu S3!!

daghanokan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugun telefonuma gelen guncellemeyle telefonumu 4.3e yukselttim.Sonra whatsappten bi fotograf yollamam gerekti fotografi cektim galeriye girdim sag ustteki baska uygulamalara aktarma simgesine tikladim galeri durduruldu hatasi aldim.4-5 kere denedim hala ayni sorun galeriyi sildim tekrar aktif ettim degisim yok nasil duzeltebilirim?

portios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
paper artist uygulamasını ram den durdurdu iseniz tekrar aktif hale getirin.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Güncelleme hataları konulara tek tek dökülmeye başladı yazıklar olsun bu samsunga aradaş NoteII'ye bekiyorum ama gelsede yüklemeyecem sanırım...

daghanokan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekkurler portios dedigini yaptim duzeldi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bende de var yardımcı olurmusun galeri durduruldu yazısı cıkıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı sorun 4,3 guncellemeden sonra galeri durduruldu diyor acil yardım lütfen :(

portios

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aynı sorun bende de var yardımcı olurmusun galeri durduruldu yazısı cıkıyor

Ayarlardan uygulama yöneticisine gelin , paper artist uygulamasını bir kontrol edin . Eğer daha önce arka planda çalışmasını önlemek için paper artist programını deactive pozisyonuna getirdi iseniz ; programı aktif haline geri getirin , galeri programınız düzelecektir....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonunuzda SD KART varsa çıkarın ve bilgisayarda biçimlendirme yapıp tekrar telefona takın. Büyük ihtimalle çözülecektir "galeri durdurulma" sorunu. Kolay gelsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blink:arkadaşlar beimde galeride klasörün birisi hiç açılmıyor neden olailir resim açılamıyor yazıyor 900 fotom var yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu bilgiden bende faydalandım arızayı çözdük teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba cektiğim fotoğraflar bir süre sonra galeride görünmüyor. Nereye gidiyor diye araştırınca dosyalarım sd kart dcım dosyasının içinde fotoğrafları buldum. Ama bu fotoğraflar galerimde görünmüyor. Her yerini denedim bulamadım bu konuda fikri olan var mı